Aktualno

“Projekti su realni doprinos kvaliteti Županije”

Projekti Mlini i Srebreno realni su doprinos kvaliteti ne samo Dubrovačko – neretvanske županije, već i cijele Republike Hrvatske. A što se tiče Kupara, oni su u zadnjoj fazi pripremljenosti za javni natječaj te će se s istim krenuti početkom iduće godine – istaknuo je danas ministar turizma Veljko Ostojić nakon izlaganja projekta vrijednog 50 milijuna eura.

Na novinarsko pitanje kako će se u budućnosti razvijati turistička sezona, Ostojić je naglasio:
– Postoje ambicije da se radi cijelu godinu, dakle da turistička sezona bude deset, jedanaest, pa čak i dvanaest mjeseci, a upravo su ovakvi projekti poticaj tomu naglašava ministar.

Anđelko Leko, predsjednik Uprave HUP-a Zagreb, većinskog vlasnika društva hoteli Dubrovačka rivijera, istaknuo je kako je bilo imovinsko pravnih urbanističkih problema vezanih za ove projekte, no kako su ist riješeni. – Mislim kako će ovaj projekt biti ekonomski opravdan. Također, očekujemo oko 15o do 200 novih radnih mjesta, te će hotelski kapaciteti biti 730 modernih dvokrevetnih i jednokrevetnih soba – zaključio je Leko.

Pročitajte još

BOURBON RHODE Pojavio se video spašavanja dvojice Ukrajinaca i Rusa

Dulist

Auro Domus odbijen na Visokom upravnom sudu, Blaga djela skidaju dva bankomata

Leona Rašica

OD PONEDJELJKA Novi Libertasov vozni red za Župu i Konavle

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija