Natrag
24.4.2019 14:17

facebook

twitter

google

rss

dulist

PRIJEM KOD JELKE TEPŠIĆ Mlade judašice odnijele državno zlato

31.10.2018 @ 7:51 Dulist.hr Sport
5;5

Podijelite:

Mlade sportaše Judo kluba Dubrovnik 1966. primili su zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić i pročelnik Dživo Brčić povodom njihovog uspjeha na Prvenstvu Hrvatske gdje su odnijeli čak šest medalja.

Anđela Violić i Nika Viđen osvojile su naslove državnih prvakinja u judu. Violić je bila najbolja na prvenstvu mlađih seniora u kategoriji do 70 kilograma, pobijedivši sve tri borbe, dok je Viđen bila slavila na prvenstvu za mlađe kadete u kategoriji do 57 kilograma, pobijedivši sve četiri. Petrunjela Pavić i Josip Bulić osvojili su srebro u kategoriji za mlađe seniore i seniorke, a Marko Vareškić osvojio je broncu u istoj kategoriji. Marko Tomašević osvojio je broncu u kategoriji za mlađe kadete i kadetkinje.

Prijemu su prisustvovali judaši Nika Viđen, Anđela Violić, Petrunjela Pavić, Josip Bulić, Marko Vareškić i Marko Tomašević, u pratnji glavnog trenera Matea Semiza, predsjednika kluba Frana Stjepovića i člana uprave Igora Jankovića.

Zamjenica Tepšić i pročelnik Brčić čestitali su na ostvarenim medaljama, a s vodstvom kluba razgovarali su o izradi ‘Strategije razvoja sporta i sportske infrastrukture u Gradu Dubrovniku 2018.’, sportskim grupama za najmlađe koje su u planu u popodnevnim smjenama u Dječjim vrtićima Dubrovnik, te financiranju potreba klubova iz gradskog proračuna.

– Gradska uprava u proračunu za 2019. godinu predvidjela je nešto više od milijun kuna za održavanje sportskih natjecanja kojima će domaćin biti Dubrovnik, što će obuhvatiti i Europski judo kup – istaknuo je Brčić.

Komentari

O autoru: Dulist.hr


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana