Natrag
23.4.2019 16:16

facebook

twitter

google

rss

dulist

OD LJUTIH NARANAČA Zamamne torte za humanitarne svrhe

4.2.2014 @ 20:58 Dulist dulist IN

Podijelite:

Udruge Deša i Dubrovačka naranča i ove su godine uspješno organizirale Dan ljute naranče. Volonterke i volonteri vrijedno su od 9 do 16 sati prezentirali i prodavali delicije spravljene od dubrovačke ljute naranče.

Sav prihod prikupljen od prodaje slatko ljutih delicija, dodijelit će se udruzi Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida, Dubrovačko neretvanske županije.

Zamamne torte sa džemom od ljute naranče koje su izradili renomirani dubrovački hoteli: Excelsior, Lacroma, Hilton, Neptun, Rixos, Petka, Park, slastičarnice Pupica, Ana, Galeta, Dolce Vita, Dubrava Babin kuk, Gabi: te restoran Amfora, nestale su u rekordnom roku.

Građani Dubrovnika prepoznali su  naše autohtone  slasne i jedinstvene delicije, kojima su obogatili  blagdanske trpeze za Svetog Vlaha, a pojedinci su čak  kupili torte i počastili štićenike Doma Domus Christi i to naravno anonimno.

– Ovom prilikom zahvaljujemo se  svim našim sugrađankama i sugrađanima koji su i ovaj put pokazali  visoku osviještenost i plemenitost kako bi doprinijeli dobru i ljubavi za svoga bližnjega – kažu udruge.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana