Zanimljivosti

‘Prešli smo u Gruž’ Borovo seli – no samo do ljeta!

'Prešli smo u Gruž' Borovo seli - no samo do ljeta!

‘Zatvaramo! Prešli smo u Gruž!’ kratka je obavijest osvanula proteklog tjedna na vratima butige Borovo u Gradu, u ulici Za Rokom.

Porukica je prepala mnoge naše sugrađane, ljubitelje naših najpopularnijih teniski i udobnih borosana i boromina, najpopularnijih brendova vukovarske tvornice. Stoga ni ne čudi kako su nas kontaktirali u DuList, pitajući se zatvara li Borovo zauvijek i što se događa s malom, ali simpatičnom butigom, skrivenom od ubrzanog života na Stradunu.

Morali smo provjeriti – i zazvali smo Gruž. ‘Ma, bez panike!’, rekla nam je teta Blagica, prodavačica, kazavši kako je to ‘zatvaranje sezone’.

– Otvaramo mi opet u ljeto, Borovo u Gradu radi samo preko sezone! – umirila nas je, kazavši kako se opet Za Rokom vidimo 2017. godine.

Inače, vrijedi podsjetiti kako je Borovo u Gradu otvoreno u lipnju ove godine, a već na otvaranju skupilo se mnoštvo ljudi koji su uživali isprobavajući nove, šarene modele lijepih teniski. Želja najpoznatijeg hrvatskog proizvođača cipela bila je otvoriti butigu u Gradu, kako bi na taj način popularne startasice, borosane i boromine bile dio naše turističke ponude, svakako najzanimljiviji i najkreativniji proizvod kojeg Hrvatska može ponuditi strancima. Ovaj ‘mlađahni starčić’ sa svojih 85 godina i dalje oduševljava i velike i male. Stoga, do ljeta, strpite se ili jednostavno prošetajte do Gruža…

Pročitajte još

TURISTIČKI EXPERIENCI SVE POPULARNIJI Niša koju uz malo kreativnosti, a bez puno ulaganja, možete dobro iskoristiti

Ivana Mijić Vulinović

ODNOSI S JAVNOŠĆU U ONLINE OKRUŽENJU Nastupno predavanje Romane John

Dulist

STON ĆE ‘GLUMITI’ DUBROVNIK Snima se dokumentarno-igrani film ‘Kralj Tvrtko’

Dulist