Zanimljivosti

‘Prešli smo u Gruž’ Borovo seli – no samo do ljeta!

‘Zatvaramo! Prešli smo u Gruž!’ kratka je obavijest osvanula proteklog tjedna na vratima butige Borovo u Gradu, u ulici Za Rokom.

Porukica je prepala mnoge naše sugrađane, ljubitelje naših najpopularnijih teniski i udobnih borosana i boromina, najpopularnijih brendova vukovarske tvornice. Stoga ni ne čudi kako su nas kontaktirali u DuList, pitajući se zatvara li Borovo zauvijek i što se događa s malom, ali simpatičnom butigom, skrivenom od ubrzanog života na Stradunu.

Morali smo provjeriti – i zazvali smo Gruž. ‘Ma, bez panike!’, rekla nam je teta Blagica, prodavačica, kazavši kako je to ‘zatvaranje sezone’.

– Otvaramo mi opet u ljeto, Borovo u Gradu radi samo preko sezone! – umirila nas je, kazavši kako se opet Za Rokom vidimo 2017. godine.

Inače, vrijedi podsjetiti kako je Borovo u Gradu otvoreno u lipnju ove godine, a već na otvaranju skupilo se mnoštvo ljudi koji su uživali isprobavajući nove, šarene modele lijepih teniski. Želja najpoznatijeg hrvatskog proizvođača cipela bila je otvoriti butigu u Gradu, kako bi na taj način popularne startasice, borosane i boromine bile dio naše turističke ponude, svakako najzanimljiviji i najkreativniji proizvod kojeg Hrvatska može ponuditi strancima. Ovaj ‘mlađahni starčić’ sa svojih 85 godina i dalje oduševljava i velike i male. Stoga, do ljeta, strpite se ili jednostavno prošetajte do Gruža…

Pročitajte još

Predstavljen Zbornik radova o Pupnatu autora Nevena Fazinića

Dulist

ULICAMA NAŠEG GRADA Klapa Linđo na skalinima Dominikanaca

Dulist

GOTOVA SANACIJA Peskarija se otvara ovog utorka!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija