Natrag
23.4.2019 08:12

facebook

twitter

google

rss

dulist

PREPOZNAJETE LI GA? Pljačkaš operira po župskim apartmanima

7.8.2014 @ 9:59 Dulist Crna kronika
5;5

Podijelite:

Proteklih nekoliko dana policiji su prijavljena tri slučaja krađa iz apartmana na području Župe dubrovačke u kojima su strani državljani ostali bez novca, dokumenata, nakita.

Naš sugrađanin Željko Mirović na svom Facebook profilu objavio je fotografije snimljene s nadzorne kamere bankomata na kojem je drski pljačkaš pokušao iskoristiti ukradene kreditne kartice.

-Policija radi na pronalasku počinitelja i otuđenih predmeta, ali i upozorava:

– Obzirom da se tijekom turističke sezone povećava i rizik od kaznenih djela turističkog kriminaliteta pozivamo sugrađane i turiste da pojačaju oprez i poduzmu mjere samozaštitnog ponašanja u cilju prevencije ove vrste kaznenih djela. Stoga savjetujemo da se u vrijeme odsutnosti zaključavaju ulazna vrata, zatvaraju prozori i balkonska vrata, a novac i dragocjenosti pohrane na sigurno mjesto (trezori). Pozivamo građane i turiste da vode računa o svojim osobnim stvarima kao što su torbe, novčanici, mobiteli, fotoaparati i drugo prilikom odlaska na plažu, razne ugostiteljske objekte, trgovine i mjesta na kojima se okuplja veći broj ljudi – ističu iz PU dubrovačko-neretvanske.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana