Crna kronika

PREPOZNAJETE LI GA? Pljačkaš operira po župskim apartmanima

PREPOZNAJETE LI GA? Pljačkaš operira po župskim apartmanima

Proteklih nekoliko dana policiji su prijavljena tri slučaja krađa iz apartmana na području Župe dubrovačke u kojima su strani državljani ostali bez novca, dokumenata, nakita.

Naš sugrađanin Željko Mirović na svom Facebook profilu objavio je fotografije snimljene s nadzorne kamere bankomata na kojem je drski pljačkaš pokušao iskoristiti ukradene kreditne kartice.

-Policija radi na pronalasku počinitelja i otuđenih predmeta, ali i upozorava:

– Obzirom da se tijekom turističke sezone povećava i rizik od kaznenih djela turističkog kriminaliteta pozivamo sugrađane i turiste da pojačaju oprez i poduzmu mjere samozaštitnog ponašanja u cilju prevencije ove vrste kaznenih djela. Stoga savjetujemo da se u vrijeme odsutnosti zaključavaju ulazna vrata, zatvaraju prozori i balkonska vrata, a novac i dragocjenosti pohrane na sigurno mjesto (trezori). Pozivamo građane i turiste da vode računa o svojim osobnim stvarima kao što su torbe, novčanici, mobiteli, fotoaparati i drugo prilikom odlaska na plažu, razne ugostiteljske objekte, trgovine i mjesta na kojima se okuplja veći broj ljudi – ističu iz PU dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

[FOTO] MALOLJETNIČKO NASILJE NA PROFILU ‘MOLI SE DUBROVNIK’ Brutalnost s TikToka izašla na ulicu

Nora Di Leo

TUŽAN DAN U DUBROVNIKU Preminuo i Antun Tonći Matković

Dulist

OSTAJE TUGA I PRAZNINA Preminuo Draško Milojević

Dulist