Natrag
26.4.2019 02:02

facebook

twitter

google

rss

dulist

Preminuo Opuzenac koji je u obiteljskoj kući izazvao požar aktiviranjem plinske boce

23.10.2018 @ 9:05 Dulist Crna kronika

Podijelite:

U Kliničkom bolničkom centru Split u petak, 19. listopada preminuo je 49-godišnjak iz Opuzena koji je sredinom rujna u obiteljskoj kući izazvao požar aktiviranjem plinske boce.

-Prema obavijesti Kliničkog bolničkog centra Split, u petak, 19. listopada, od posljedica zadobivenih ozljeda uslijed eksplozije plina, preminuo je 49-godišnjak koji je 16. rujna u svojoj obiteljskoj kući u Opuzenu izazvao požar aktiviranjem plinske boce – naveli su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Podsjetimo, u popodnevnim satima 16. rujna, muškarac u Opuzenu je prijetio susjedima, a na mjesto događaja izašli su policijski službenici s kojima je odbio komunicirati zatvorivši se u svoju obiteljsku kuću te u prizemlju prouzročio požar aktiviranjem plinske boce.

Prilikom intervencije policijskih službenika osoba je pružila otpor ozlijedivši dvojicu policajaca. Navedeni muškarac se potom ozlijeđen popeo na krovnu terasu kuće te je odbijao postupiti po zapovijedi policijskih službenika. Pregovori su trajali do jutra, kad je policija uspjela 49-godišnjaka spustiti s krovne tarace na kojoj se nalazio nakon eksplozije te je zbog opeklina dobivenih u eksploziji prevezen u splitsku bolnicu.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana