Crna kronika

Preminuo Opuzenac koji je u obiteljskoj kući izazvao požar aktiviranjem plinske boce

Preminuo Opuzenac koji je u obiteljskoj kući izazvao požar aktiviranjem plinske boce

U Kliničkom bolničkom centru Split u petak, 19. listopada preminuo je 49-godišnjak iz Opuzena koji je sredinom rujna u obiteljskoj kući izazvao požar aktiviranjem plinske boce.

-Prema obavijesti Kliničkog bolničkog centra Split, u petak, 19. listopada, od posljedica zadobivenih ozljeda uslijed eksplozije plina, preminuo je 49-godišnjak koji je 16. rujna u svojoj obiteljskoj kući u Opuzenu izazvao požar aktiviranjem plinske boce – naveli su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Podsjetimo, u popodnevnim satima 16. rujna, muškarac u Opuzenu je prijetio susjedima, a na mjesto događaja izašli su policijski službenici s kojima je odbio komunicirati zatvorivši se u svoju obiteljsku kuću te u prizemlju prouzročio požar aktiviranjem plinske boce.

Prilikom intervencije policijskih službenika osoba je pružila otpor ozlijedivši dvojicu policajaca. Navedeni muškarac se potom ozlijeđen popeo na krovnu terasu kuće te je odbijao postupiti po zapovijedi policijskih službenika. Pregovori su trajali do jutra, kad je policija uspjela 49-godišnjaka spustiti s krovne tarace na kojoj se nalazio nakon eksplozije te je zbog opeklina dobivenih u eksploziji prevezen u splitsku bolnicu.

Pročitajte još

[FOTO] SUDAR NA MAGISTRALI Dva automobila i cisterna, jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist