Grad

Predstavljene dvije knjige Zorana Tomića

Zoran Tomić

Dvije knjige dekana Filzofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru Zorana Tomića predstavljene su danas na Sveučilišnom kampusu.

‘Teorije i modeli odnosa s javnošću’ i ‘Osnove političkog komuniciranja’ uz samog autora predstavili su i pročelnik Odjela za komunikologiju Sveučilišta u Dubrovniku Đorđe Obradović , te Ilija Musa sa Sveučilišta u Mostaru.

– Tomić je gostujući profesor na Odjelu za komunikologiju, i zajedno uz profesore Ivana Tantu i Majdu Tafru-Vlahović čini ‘ trokut želja 3T’ . Sveučilišta obično imaju samo Tantu ili Tafru, odnosno jedno ili dva T, dok mi imamo sva tri i zato je naše sveučilište najbolje -rekao je Obradović.

‘Osnove političkog komuniciranja’ kvalitetna su literatura studentima ali i onima koji se žele okušati u političkom životu, a četvrto dopunjeno izdanje, uz osvježena postojeća poglavlja donosi nova poglavlja vezana za predsjedničke kampanje, međunarodnu političku komunikaciju, personalizaciju politike i političke odnose s javnošću.

 

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović