Zanimljivosti

PRAVAC RT HORN HIRovci u dobrom raspoloženju napustili Novi Zeland

– U ponedjeljak ujutro smo isplovili iz Aucklanda prema Rtu Horn. Pred nama je 5000 NM Južnog Pacifika. Krećemo u jeku proljeća i nadamo se ljetu, ali kažu da na Južnom Pacifiku, zbog blizine Antarktike i ledenjaka, ni ljeto nije neka sreća. Mi smo spremni – tople odjeće i grijanje imamo, brod smo pripremili, dobri ljudi su nas opskrbili hranom i pićem, gorivom… u dobrom raspoloženju napuštamo Novi Zeland – pišu nam naši HIRovci.

Trudit će se, poručuju, kao i do sada, redovno javljati s kratkim izvještajima i ponekom fotografijom, koliko će im to vrijeme i uvjeti dopuštati. Na platformi Patreon prikupljaju donacije za mjesečnu pretplatu na IridiumGO! pa ukoliko odaberete opciju Quartermaster ili Captain, možete u realnom vremenu pratiti točnu poziciju broda i aktualne vremenske prilike, a imate pristup dnevnim bilješkama s broda. Kao znak zahvalnosti poslat će vam i razglednicu s Rta Horn!

‘Budite uz nas i pratite nas u našoj misiji oko rta Horn!’, poručuju naši pustolovi.

Pročitajte još

Predsjednica nije ostala na Thompsonu, u društvu premijera uživa na koncertu klape Intrade

Dulist

Franković ‘opalio selfie’ s Thompsonom prije koncerta na Stradunu

Dulist

UZ DAN BRANITELJA 3D mapping ratnog razaranja Festivalske palače

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija