Politika

PRATIT ĆEMO IH ONLINE Gradski vijećnici zasjedaju bez novinara

Gradsko vijeće, koje je sazvano još prošlog tjedna, ipak se održava ove srijede s početkom u 11 sati. Međutim, održat će se bez novinara! Naime, kako javljaju iz Grada Dubrovnika sjednica se održava kako je najavljeno, ali sukladno preporukama, a kako bi se ograničio veći broj osoba na jednom mjestu, sjednici će u Velikoj vijećnici, od predstavnika medija moći prisustvovati samo kamermani medija koji inače prenose sjednice, no ne i novinari!
Tako će danas, gradski vijećnici prvi put zasjedati bez novinara, koji će ih, baš poput ostalih građana moći pratiti online.

Treba podsjetiti kako je najavljen dnevni red s 35. točaka, međutim, s obzirom na situaciju s koronavirusom,, za pretpostaviti je kako će rasprava o nekima ipak biti odgođena, jer se dio njih odnosi na mjere koje se tiču poboljšanja pometa tijekom sezone, prometovanje taksista niz Boninovo, ali i na nova pravila dolaska autobusa na Pile. Tu je i kupnja tri nova niskopodna autobusa za shuttle prijevoz od Gruža do Grada.

.

Pročitajte još

‘NE PONOVILO SE!’ Virtualna demokracija s vijećnicima Dolores Lujić i Marom Kristićem

Zvonimir Pandža

USVOJENE MJERE Grad subvencionira podstanarstvo s 1500 kuna, Franković pozvao najmodavce da smanje rentu

Dulist

Srđevci o gradskom proračunu i mjerama za pomoć gospodarstvu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija