Natrag
16.1.2019 19:32

facebook

twitter

google

rss

dulist

POZNATI RESTORAN PONOVO OTVORIO SVOJA VRATA Intiman ambijent, vrhunska hrana i probrana vina Ville Rose

1.6.2018 @ 17:14 Dulist dulist IN
18;18

Podijelite:

Villa Rose Restaurant & Lounge smještena je na poznatom dubrovačkom otoku Kalamota, u sjeni borova rta Mačus u Donjem Čelu.

Njena povijest seže daleko u prošlost, te stvara posebnost svojom pričom o bogatom trgovcu koji je u spomen ljubavi prema svojoj ženi sagradio zadivljujuću vilu. Poznata po prekrasnoj taraci, stvara idealnu lokaciju za sve prigode.

Moguće je doći u organiziranim grupama uz rezervaciju, samostalno uživati u opuštajućem intimnom okruženju u svako doba dana, ali i organizirati Vaš veliki dan iz snova.

Prednost ovog zadivljujućeg restorana je što u svim prigodama i vremenskim neprilikama ima mogućnost smještanja gostiju u natkrivene prostore. Nedavno otvoren i preuređen restoran i lounge bar može se pohvaliti vrhunskom ponudom jela i pića, ali i osiguranim vezovima i bovama za sve koji odluče usidriti svoju jahtu ili brodicu upravo ispred Ville Rose.

Manager restorana Davorin Benak i glavni šef kuhinje Denis Zec prave savršen duo koji uz vrhunski tim iza sebe stvaraju zavidnu ponudu.

Tradicionalna jela na moderan način priprema mladi kuhar koji je dugogodišnje iskustvo i vještine stekao u vodećim svjetskim restoranima s poznatim svakodnevno dolaze iz Stona.

Restoran se može pohvaliti i zavidnom vinskom kartom koja se sastoji od vrhunskih hrvatskih vina, ali i visokorangiranih internacionalnih vina, te tako stvaraju listu koja udovoljava svim nepcima.

Za sve one koji se žele osvježiti uz zalazak koji oduzima dah mogu birati između 20 različitih vrsta koktela. Savršen pogled, intiman ambijent, vrhunska hrana i probrana vina te profesionalno osoblje savršena su pozivnica za Villu Rose.

Vaše mjesto možete rezervirati na info@villarosedubrovnik.com ili telefon 020 757 030.

Fotografije: Zvonimir Pandža

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana