Županija

POZIV UMIROVLJENICIMA PRIMORJA Dostavite zahtjev za ostvarivanje prava na mirovinski dodatak

Jedinstveni upravni odjel Općine Dubrovačko primorje šalje poziv umirovljenicima s područja Općine Dubrovačko primorje na dostavu zahtjeva za ostvarivanje prava na mirovinski dodatak.

Zahtjev za odobravanje mirovinskog dodatka ( novčane pomoći ) dostavlja se Jedinstvenom upravnom odjelu općine Dubrovačko primorje od 28. ožujka do 10.travnja 2017.godine u vremenu od 07:00 sati do 11:00 sati. Svi podnositelji, i samci i supružnici, dužni su uz zahtjev priložiti:

– presliku osobne iskaznice ( podnositelja zahtjeva i supružnika)
-zadnji odrezak od mirovine (podnositelja zahtjeva i supružnika)
-rodni list podnositelja zahtjeva (osim samaca)

Popis korisnika Centra za socijalnu skrb zatražiti će se preko Jedinstvenog upravnog odjela, a ovisno o visini primljene pomoći i radnoj sposobnosti korisnika, uvrstit će se u utvrđeni razred. Osobe kojima je izdano Rješenje o obavljanju turističke djelatnosti dužni su dostaviti Obrazac TZ, kako bi se utvrdio prihod ostvaren od pružanja usluga u turizmu. Nakon zaprimanja zahtjeva provjerit će se je li tražitelj pomoći zadovoljava uvjete. Ukoliko tražitelj zadovoljava sve uvjete sukladno Pravilniku izvršit će se isplata temeljem donesenog Rješenja. Općina zadržava pravo za dodatnu provjeru i traženje dopune dokumentacije u cilju utvrđivanja stalnog prebivališta navedenog u zahtjevu ( potvrda MO, računi komunalnih usluga- struja, voda, potvrda o odabranom liječniku obiteljske medicine i sl.).

Za nepotpune zahtjeve zatražiti će se dopuna dokumentacije koju je tražitelj dužan dostaviti u roku od 8 dana. Ukoliko tražitelj pomoći ne dopuni zahtjev traženom dokumentacijom, isti će se odbaciti.

Pročitajte još

SVEČANA SJEDNICA UZ DAN OPĆINE Dodijeljene nagrade laureatima, potrebitim Konavljanima obećan stan u Zagrebu

Dulist

U SPOMEN NA POGINULE BRANITELJE U Konavlima položeni vijenci i održana misa

Dulist

KONAVOSKI NAČELNIK BOŽO LASIĆ Maksimalno koristimo EU sredstva za naše projekte

Leona Rašica

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija