Sport

POTVRĐENO Ana Perović-Alamat nova predsjednica AK Dubrovnik

Ana Perović Alamat

‘Istina je’, rekla nam je kratko Ana Perović-Alamat, nova predsjednica Atletskog kluba Dubrovnik, ‘odluka je to Ureda uprave Dubrovačko-neretvanske županije’.

Ovom odlukom konačno su završene sve ‘peripetije’ oko našeg poznatog sportskog kluba, koje su počele u siječnju ove godine. Sve do odluke, AK Dubrovnik imao je zapravo dva predsjednika – nju i Đura Musladina, a održane su i dvije skupštine.

Podsjetimo, skupština koju je sazvao 19. siječnja Đuro Musladin bila je nelegalna, da bi se 24. siječnja održala pak sjednica na kojoj je izabrana Ana Perović-Alamat kao predsjednica kluba. Ovu sjednicu Ured je proglasio legalnom, budući da ju je sazvala Marina Majić, opunomoćenica nekadašnjeg predsjednika AK Dubrovnik Ljubomira Medakovića, kojemu još ostaje predati klučeve novoj predsjednici. Ovom prilikom čestitamo i želimo klubu puno uspjeha u budućnosti.

Pročitajte još

PING PONG LIGA Ovo su rezultati 4. kola!

Dulist

LEN LIGA PRVAKA Minimalan poraz Jugaša u Pireju

Dulist

NAJUSPJEŠNIJA SEZONA BK DUBROVNIK Barbara Janičić juniorska viceprvakinja Hrvatske

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija