Politika

POTREBICA ‘Spreman sam s redarima hodati po gradu s nultom tolerancijom prema prekršiteljima’

POTREBICA 'Spreman sam s redarima hodati po gradu s nultom tolerancijom prema prekršiteljima'

Tijekom rasprave prijedloga Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o zakupu javnih površina postavilo se pitanje i provođenja određenih odredbi. Tako je vijećnica Mosta Dolores Lujić ustvrdila kako svi kiosci u gradu imaju frižidere izvan kioska, a ne bi ih smjeli imati sukladno gradskoj odluci.

U raspravu se uključio i Marko Potrebica.

-Ili smo mi ludi što izglasavamo nešto što se ne provodi ili netko ne radi svoj posao. Ili nemojmo donositi odluke ili ih provodimo. Ja ću sa zadovoljstvom s komunalnim redarstvom hodati po gradu s nultom točkom tolerancije prema prekršiteljima. Inače smo mi ovdje smiješni – rekao je Potrebica.

Inače, izmjenama odluke udovoljava se zahtjevu ugostitelja, koji traže da se u Odluku o zakupu javnih površina uvrsti mogućnost postavljanja posuda, zdjela i lonaca s ukrasnim cvijećem na unutar zakupljene površine, ali samo na poljanama i trgovima uz suglasnost Grada te kontrolu konzervatora. Pročelnik Zdenko Medović istaknuo je kako je to iskomunicirano s ugostiteljima.

-Mislim da niti jedan ugostitelj neće žrtvovati dva ili tri stola u svojoj ulici da bi postavio cvijeće – rekao je Miho Obradović.

Pročitajte još

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist