AktualnoUrednički izbor

Poslovni potezi koji su obilježili desetljeće biskupa Mata Uzinića

Poslovni potezi koji su obilježili desetljeće biskupa Mata Uzinića

Dubrovačka biskupija na čelu s mons. Matom Uzinićem posluje u gubitku većem od 43 milijuna kuna! To i nije neki novi podatak, uzmemo li u obzir da je riječ o financijskim rezultatima Dubrovačke biskupije za 2018. godinu, a mi smo već dobro zagazili u 2020. Trebat će, stoga, pričekati sigurno još nekoliko mjeseci kako bi javnosti bili dostupni podatci o poslovanju za prošlu, 2019. godinu, no ne treba se nadati kako će oni biti znatno povoljniji.

Ipak, iz iznesenih i javno dostupnih brojki razvidno je kako Dubrovačka biskupija nastavlja povečavati svoje gubitke! U ožujku ove godine mons. Mate Uzinić ući će u desetu godinu otkako je ustoličen za biskupa . Već, po samom preuzimanju Biskupije dubrovačke suočio se s nejasnim poslovnim poduhvatima, a svoja saznanja, pod medijskim pritiskom, bio je prisiljen podijeliti s javnosti na presici održanoj u siječnju 2014. godine.

Koji poslovni potezi su obilježili prvo desetljeće biskupa Uzinića na čelu Dubrovačke biskupije, pročitajte u tiskanom izdanju Dulista koji je od srijede u prodaji!

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist