Aktualno

Poslovni potezi koji su obilježili desetljeće biskupa Mata Uzinića

Dubrovačka biskupija na čelu s mons. Matom Uzinićem posluje u gubitku većem od 43 milijuna kuna! To i nije neki novi podatak, uzmemo li u obzir da je riječ o financijskim rezultatima Dubrovačke biskupije za 2018. godinu, a mi smo već dobro zagazili u 2020. Trebat će, stoga, pričekati sigurno još nekoliko mjeseci kako bi javnosti bili dostupni podatci o poslovanju za prošlu, 2019. godinu, no ne treba se nadati kako će oni biti znatno povoljniji.

Ipak, iz iznesenih i javno dostupnih brojki razvidno je kako Dubrovačka biskupija nastavlja povečavati svoje gubitke! U ožujku ove godine mons. Mate Uzinić ući će u desetu godinu otkako je ustoličen za biskupa . Već, po samom preuzimanju Biskupije dubrovačke suočio se s nejasnim poslovnim poduhvatima, a svoja saznanja, pod medijskim pritiskom, bio je prisiljen podijeliti s javnosti na presici održanoj u siječnju 2014. godine.

Koji poslovni potezi su obilježili prvo desetljeće biskupa Uzinića na čelu Dubrovačke biskupije, pročitajte u tiskanom izdanju Dulista koji je od srijede u prodaji!

Pročitajte još

U Italiji preminulo 540 osoba, u Austriji već četvrti dan više oporavljenih nego zaraženih

Dulist

JAVLJAJU IZ SANITATA Gruška placa ipak neće biti otvorena

Dulist

PRODULJENO RADNO VRIJEME Butige u četvrtak, petak i subotu rade od 7 do 20 sati

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija