Natrag
21.2.2019 03:27

facebook

twitter

google

rss

dulist

Posljednje zbogom Draganu Banoviću

31.5.2013 @ 12:37 Nikša Miletić Zanimljivosti
12;12

Podijelite:

Prijatelji i kolege jutros su se u gradskoj vijećnici oprostili od nedavno preminulog osnivača i prvog direktora Dubrovačke televizije, Dragana Banovića.

Na emotivnoj komemoraciji njemu u čast svoja iskustva s njime još iz vremena Domovinskog rata podijelili su tako Vedran Benić i Andrija Jarak, te Ante Peruša, ali i predstavnici lokalne i regionalne vlasti. U ime Dubrovačke televizije, njegove najveće ostavštine u Gradu, oprostila se voditeljica Iva Dedo.
-Sada se konačno možeš odmoriti. Mi preuzimamo – rekale je Dedo suznim glasom.
Prigodnim riječima koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim s Draganom su se okupljeni pozdravili na način na koji su ga i poznavali – uz dozu humora, osjećaja, profesionalizma, sjećanja, tuge i zadovoljstva što su ga zvali prijateljem.

Redakcija duLista također šalje svoj posljednji pozdrav dragom kolegi, i čovjeku koji je nesumnjivo za vijeke obilježio dubrovačku novinarsku scenu. Dragane, neka ti je laka zemlja.
 

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana