DuList IN

POSLASTICA ZA KRAJ KOLOVOZA Vodimo vas na Mark Knighta

POSLASTICA ZA KRAJ KOLOVOZA Vodimo vas na Mark Knighta

DuList u suradnji s Culture Clubom Revelin opet nagrađuje. Ovog puta dvoje čitatelja nagrađujemo s po dvije ulaznice za nastup Mark Knighta 27. kolovoza u Revelinu.

Budite najbrži te e-mail s naslovom Mark Knight pošaljite na info@dulist.hr.

Dvije rezidencije za svoj zadnji nastup udružile su snage i pripremaju pravi house spektakl. Mark Knight odlučio je svoju rezidenciju zaključiti gostovanjem na projektu svog dugogodišnjeg prijatelja, ujedno i osnivača DANCElectric projekta, DANCElectricPHILIPEa i velikim house finalom zaključiti svoju ovogodišnju ljetnu sezonu u Revelinu. Cijenjeni londonski house producent i DJ koji je surađivao s mnogim poznatim imenima pop, rock i elektronske glazbe ujedno je i osnivač uglednog labela Toolroom Record.

Mark Knight, ime poznato i van krugova ljubitelja elektronske glazbe, potpisnik je nekih od najvećih hitova u proteklih 10 godina, a najbolja referenca za to je i nominacija za Grammy. Njegov stil je savršena kombinacija mainstream i undergorund zvuka. U karijeri koja se proteže gotovo cijelo desetljeće, Mark nije napustio listu Top 100 DJ-a. Još od samog ulaska među najveća imena bio je nomirniaran za Grammy, a njegovi hitovi izvode se na najlegendarnijim partijima širom svijeta.

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist