Natrag
16.2.2019 00:24

facebook

twitter

google

rss

dulist

POSLASTICA ZA KRAJ KOLOVOZA Vodimo vas na Mark Knighta

25.8.2014 @ 14:33 Dulist dulist IN

Podijelite:

DuList u suradnji s Culture Clubom Revelin opet nagrađuje. Ovog puta dvoje čitatelja nagrađujemo s po dvije ulaznice za nastup Mark Knighta 27. kolovoza u Revelinu.

Budite najbrži te e-mail s naslovom Mark Knight pošaljite na info@dulist.hr.

Dvije rezidencije za svoj zadnji nastup udružile su snage i pripremaju pravi house spektakl. Mark Knight odlučio je svoju rezidenciju zaključiti gostovanjem na projektu svog dugogodišnjeg prijatelja, ujedno i osnivača DANCElectric projekta, DANCElectricPHILIPEa i velikim house finalom zaključiti svoju ovogodišnju ljetnu sezonu u Revelinu. Cijenjeni londonski house producent i DJ koji je surađivao s mnogim poznatim imenima pop, rock i elektronske glazbe ujedno je i osnivač uglednog labela Toolroom Record.

Mark Knight, ime poznato i van krugova ljubitelja elektronske glazbe, potpisnik je nekih od najvećih hitova u proteklih 10 godina, a najbolja referenca za to je i nominacija za Grammy. Njegov stil je savršena kombinacija mainstream i undergorund zvuka. U karijeri koja se proteže gotovo cijelo desetljeće, Mark nije napustio listu Top 100 DJ-a. Još od samog ulaska među najveća imena bio je nomirniaran za Grammy, a njegovi hitovi izvode se na najlegendarnijim partijima širom svijeta.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana