Natrag
20.4.2019 12:29

facebook

twitter

google

rss

dulist

Posebna regulacija prometa tijekom 3. Dubrovačkog međunarodnog polumaratona i humanitarne utrke 5K

14.4.2017 @ 7:39 Dulist Sport

Podijelite:

Sportsko turistička manifestacija Du motion: Runners’ Days Dubrovnik održat će se u razdoblju od 27. do 30 travnja 2017. godine, a manifestacija obuhvaća nekoliko događaja.

Subota 29. travnja rezervirana je za Dječju utrku koja se trči na Stradunu te Utrku dubrovačkim zidinama.
Središnji dio manifestacije Du motion: Runners’ Days Dubrovnik održat će se u nedjelju 30. travnja kada su na rasporedu dvije utrke: Međunarodni dubrovački polumaraton i humnitarna utrka 5K. Na obje utrke će sudjelovati gotovo 1000 trkača iz Hrvatske i inozemstva.

Sukladno donesenoj Odluci nadležnog ureda Grada Dubrovnika i suglasnosti PU Dubrovačko-neretvanske, ovim putem obavještavamo sugrađane da će u nedjelju 30. travnja za vrijeme trajanja utrke Polumaratona i 5K na području Grada Dubrovnika u vremenu od 09 do 13:30 sati, biti uspostavljena zabrana prometovanja za sva vozila na slijedećim prometnicama:

Iza Grada, Brsalje, Branitelja Dubrovnika, Put od Republike, Vukovarska, Dr. Ante Starčevića, Nikole Tesle,  Obala Stjepana Radića, Obala Ivana Pavla II, dionica državne ceste D420 Solska baza – Sustjepan, bivša županijska cesta 6254 na dionici Sustjepan – Prijevor i obratno.

– Molimo sugrađane da tijekom održavanja navedenih utrka poštuju upute redara i policijskih službenika na terenu i da se pridržavaju privremene regulacije prometa, te ih pozivamo na razumijevanje i strpljenje kako bi ovaj međunarodni športski događaj protekao u što sigurnijem i dostojanstvenijem ozračju – ističu organizatori.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana