Natrag
26.5.2018 17:50

facebook

twitter

google

rss

dulist

PORUKA TREBINJU Franković: ‘Hrvatska vojska samo je branila svoje domove. Ispričajte nam se!’

29.8.2017 @ 14:43 Dulist Aktualno

Podijelite:

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković danas je bio na otvorenju graničnog prijelaza Ivanica između BiH i Hrvatske.

Naime, Franković se odbio fotografirati s predstavnicima Trebinja i naglasio kako se vlasti Trebinja trebaju ispričati građanima Dubrovnika ‘zbog napada na grad u proteklom ratu’, prenose bosansko-hercegovački mediji.

– Dobra volja Trebinja je dobra volja, ali prije dobre volje treba se ispričati majkama koje su izgubile sinove, obiteljima poginulih u Dubrovniku. Kada se Trebinje ispriča kao i Crna Gora, Grad Dubrovnik je spreman surađivati s Trebinjem, dok se to ne dogodi, nećemo surađivati – rekao je Franković.

Odgovarajući na pitanje smatra li da bi se i Dubrovčani trebali ispričati Trebinju, Franković je rekao kako ne vidi razlog zašto bi to učinili.

– Zašto bismo se mi ispričavali Trebinju? Zato što smo branili svoje kuće i domove. Trebamo li se zato ispričavati? Hrvatska vojska nikada nije napadala nikoga niti je ulazila u ičije domove, samo je časno čuvala obiteljske kuće i obranila ih – kazao je dubrovački gradonačelnik Mato Franković.

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana