Natrag
13.12.2018 10:19

facebook

twitter

google

rss

dulist

POPULARNA RUBRIKA DULISTA Besplatno predajte Vaš mali oglas u nekoliko koraka

10.10.2018 @ 10:16 Dulist Aktualno

Podijelite:

Dragi čitatelji, kako bismo vam što jednostavnije i lakše omogućili pregled i predaju malih oglasa, predstavljamo vam Oglasnik portala dulist.hr! Oglašavanje na našim stranicama je i dalje besplatno, a korištenje portalom jednostavno.

Želite pokloniti namještaj u odličnom stanju, prodati automobil u roku jednog dana, ili pak tražite stan? U više od deset preciznih rubrika na našem Oglasniku plasirajte svoj oglas na vrlo jednostavan način. Nakon registracije, prema pravilima GDPR-a, prijavljeni ste i možete i dalje nastaviti surfati našim Oglasnikom i stavljati oglase i u budućnosti.

Kako se registrirati?
Klikom na link ‘Registracija’ u gornjem lijevom uglu. Od Vas tražimo niz osobnih podataka ali i jamčimo da će svi prikupljeni osobni podaci biti pohranjeni isključivo u bazi osobnih podataka čiji je voditelj tvrtka dulist d.o.o. Nakon što ste upisali podatke koje tražimo od Vas, potrebno je kvačicom označiti prihvat uvjeta korištenja te kliknuti na ‘Registriraj se’.

Prijava
Za svaku sljedeću prijavu na stranicu oglasi.dulist.hr dovoljno je kliknuti na link ‘Prijava’ u gornjem lijevom uglu. Prijavu ćete izvršiti upisivanjem korisničkog imena i lozinke koje ste odabrali prilikom registracije.

Predaja oglasa
Kako biste predali oglas, kliknite na link ‘Predaja oglasa’ koji se nalazi u lijevom uglu glavnog izbornika. Najprije izaberite kategoriju u koju spada Vaš mali oglas i upišite kratki naslov koji će definirati ono što želite oglasiti. Nakon što popunite polje tekst sa svim podacima Vašeg malog oglasa u mogućnosti ste objaviti i jednu pripadajuću fotografiju. Preporučamo unos fotografije dimenzije 1200px x 800px. Po završetku unosa Vašeg malog oglasa kvačicom dajte privolu pohrane unesenih podataka. Zaključno, potrebno je kliknuti na ‘Predaj oglas’. Oglasi će biti objavljeni na našim internet stranicama, u najkraćem mogućemo roku, nakon autorizacije!

Pregled svih oglasa
Želite li pregledati sve Vaše male oglase kliknite na link ‘Moji oglasi’ u gornjem lijevom uglu. Na tom mjestu možete provjeriti popis svih Vaših malih oglasa i deaktivirati svoj objavljeni oglas.

Nekoliko napomena
Ukoliko želite da Vaš mali oglas bude istaknut u rubrici ‘Izdvojeno’ na samom vrhu stranice oglasi.dulist.hr također ćemo Vas zamoliti da nam se obratite mailom.

Istinitost objavljenih oglasa, vlasništvo nad autorskim pravima na tekstove i fotografije koji se koriste u objavljenim oglasima na stranicama www.oglasi.dulist.hr jamči naručitelj oglasa, kao i kvalitetu roba i usluga.

Svi materijali u Malom oglasniku objavljeni su u dobroj namjeri, stoga uredništvo i izdavač ne preuzima odgovornost za istinitost oglasa.

Za sva pitanja i nedoumice, ali i čašicu razgovora potražite nas na info@dulist.hr, mali-oglasi@dulist.hr ili na telefon 020 350 670. 🙂

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana