Natrag
20.2.2019 00:17

facebook

twitter

google

rss

dulist

Pomozite! Prikupljajte sami potpise

25.2.2013 @ 9:42 Dulist Aktualno
2;2

Podijelite:

Još su svega tri dana preostala do isteka zakonskog roka propisanog za prikupljanje potpisa kako bi se raspisali nacionalni referendumi o ključnim pitanjima za budućnost Hrvatske, pišu Dubrovački aktivisti.

Iz Referendumskog stožera u Zagrebu odaslano je upozorenje svim građanima:

– Zbog politički naložene blokade Referendumskog ustanka i očitih kršenja ljudskih prava i demokracije postoji velika mogućnost neuspjeha u prikupljanju potrebnog broja potpisa, stoga nam ne preostaje ništa drugo nego proglasiti opću mobilizaciju savjesnih građana Hrvatske. – poručuju iz Referendumskog stožera.

Potrebno je da svatko isprinta liste, pišu Dubrovački aktivisti, za prikupljanje potpisa ili ih preuzme na nekom od štandova diljem RH te samoinicijativno prikupi barem potpise članova obitelji i prijatelja te uputi potpisnike da i oni učine isto. Na taj bi način napravili mrežu neslućenih razmjera.

– Nadamo se da ćete shvatiti ozbiljnost situacije u kojoj se nalazimo i odvojitiiii malo slobodnog vremena za bolju budućnost svih nas – kažu u Referendumskom stožeru, uz napomenu kako se liste i upute mogu pronaći na internetskoj adresi http://liste.referendum.co/

U Dubrovniku se potpisi danas prikupljaju preko puta Jugovog bazena u Gružu od 14 – 18 h, na Pošti Lapad / DOC 10 – 19 h, na Pilama 16 – 20 h, za Općinu Konavle na Zvekovici od 10 – 14 h, a za Općinu Župa dubrovačka u Srebrenom od 10 – 14 h.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana