Vaše vijesti

POMOZIMO MLADOM METKOVCU Ante hitno mora na operaciju zakazanu 10. svibnja!

POMOZIMO MLADOM METKOVCU Ante hitno mora na operaciju zakazanu 10. svibnja!

Dragi prijatelji, ovo su Ante Kaleb iz Metkovića i njegova zaručnica Lucija koja će roditi njegovo dijete u kolovozu ove godine kada se planiraju i vjenčati – priča je ovo koja kruži popularnim Facebook grupama, te smo je mi odlučili podijeliti. 

Prenosimo ju u cijelosti.

Njihovu sreću je prekinula užasna vijest da Ante ima karcinom kralješnice koji mora pod hitno operirati. Operirat će ga dr Kovač u Zg (koji sada radi u privatnoj klinici) navnodno najbolji kirurg iz te domene. Operacija je zakazana po hitnom postupku za 10. svibnja a za nju treba platiti 35.000,00 kn. Budući da se radi o obitelji koja trenutno nije u mogućnosti osigurati navedene novce građani Metkovića su organizirali za nedjelju humanitarnu utakmicu i još neke manifestacije ali se boje da neće uspjeti pikupiti novac koji im je potreban za operaciju i dodatne troškove koji slijede u Zg.

S toga vas molim kao ljude dobra srca jer vjerujem da vas život nije mazio, ako ste u mogućnosti, što hitnije reagirati i pokušati do utorka među svojim prijateljima prikupiti i uplatiti nešto novčanih sredstava. Svaka kuna ili Euro nam je bitan. Bojimo se da ne dođe u situaciju da ne može otići na operaciju. Pokušajmo svi zajedno omogućiti ovom mladom čovjeku da postane otac što silno želi i što mu jedino daje snage u ovim trenucima. U koliko se odlučite pomoći podaci za uplatu su

NEDJELJKO KALEB IBAN HR4023400093218022233 SVRHA UPLATE: ZA ANTU KALEBA
Za inozemstvo: PBZGHR2X

– Zahvaljujem se i ako samo pokušate. Bog će vas sigurno nagraditi za ovo dobro djelo. Živi i zdravi bili – kraj je ove plemenite poruke. Pomozimo Anti!

Pročitajte još

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist