Crna kronika

Policija zahvaljuje svima koji su tijekom ovih sunčanih dana ostali doma

Policija zahvaljuje svima koji su tijekom ovih sunčanih dana ostali doma

Zahvaljujemo svim građanima koji poštuju odluke Stožera civilne zaštite RH i preporuke epidemiologa i liječnika do ostanu kod kuće. Unatoč tome što bi svatko od nas ove sunčane dane htio provesti u šetnji te uživati u prirodnim ljepotama, ovu su subotu ulice, trgovi, parkovi, šetnice diljem naše Županije bili prazni. I HVALA VAM NA TOME! – iz naše Policijske uprave zahvaljuju građanima. Njihovu molbu i aple prenosimo u cijelosti.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska zahvaljuje svima koji su poslušali upute Stožera civilne zaštite i ostali kod kuće. Svjesni smo da biste ove lijepe dane najradije proveli u prirodi, družeći se s prijateljima i obitelji, no bit će vremena i za to. Sada je ipak važnije da svi slušamo upute stručnjaka jer ćemo samo tako spriječiti širenje virusa Covid-19.

Policijski službenici obilazili su danas sva javna mjesta na kojima bi se građani mogli okupljati te su provjeravali da li svi poštuju Odluku o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima, a s tim aktivnostima će nastaviti.

Pozivamo sve građane da i današnju nedjelju provedu kod kuće, a one koji će ipak boraviti na otvorenom prostoru, da vode računa o tome da se ne grupiraju i da održavaju socijalnu distancu.

Zahvaljujemo svim građanima koji poštuju odluke Stožera civilne zaštite RH i preporuke epidemiologa i liječnika.

Vodite računa o sebi, svojim bližnjima i široj zajednici i OSTANITE DOMA!

Pročitajte još

[FOTO] MALOLJETNIČKO NASILJE NA PROFILU ‘MOLI SE DUBROVNIK’ Brutalnost s TikToka izašla na ulicu

Nora Di Leo

TUŽAN DAN U DUBROVNIKU Preminuo i Antun Tonći Matković

Dulist

OSTAJE TUGA I PRAZNINA Preminuo Draško Milojević

Dulist