Crna kronika

Policija se oglasila o stravičnoj nesreći: Vatrogasci prošli kroz crveno; 20-godišnji F.L. izvan životne opasnosti

Policija se oglasila o stravičnoj nesreći: Vatrogasci prošli kroz crveno; 20-godišnji F.L. izvan životne opasnosti

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 7. siječnja oko 19,30 sati u Dubrovniku, jedna osoba je teže, a dvije su lakše ozlijeđene, navodi se u policijskom izvjeću a vezano za stravičnu nesreću u kojoj je vatrogasni kamion ‘skupio’ osobni automobil u raskrižju zbog čega je 20-godišnji F.L. i dalje na intenzivnoj njezi.

Kako doznajemo iz OB Dubrovnik, on je stabilno i zasada izvan životne opasnosti, a zadobio je teške ozljede glave i prsišta.

– Do prometne nesreće je došlo kada je 41-godišnjak upravljajući vatrogasnim vozilom koristeći zvučnu i svjetlosnu signalizaciju krećući se ulicom Put od republike, ušao u raskrižje ulica Splitski put-Pera Čingrije-dr.Ante Starčevića, dok je na semaforu bilo crveno svjetlo, te je tom prilikom došlo do sudara s osobnim vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 20-godišnjak. Osobno vozilo je ušlo u raskrižje za vrijeme trajanja zelenog svjetla na semaforu. U ovoj prometnoj nesreći putnik iz osobnog vozila je teže ozlijeđen, te je zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici, dok su vozač i drugi putnik lakše ozlijeđeni – navodi se u izvješću

Pročitajte još

[FOTO] MALOLJETNIČKO NASILJE NA PROFILU ‘MOLI SE DUBROVNIK’ Brutalnost s TikToka izašla na ulicu

Nora Di Leo

TUŽAN DAN U DUBROVNIKU Preminuo i Antun Tonći Matković

Dulist

OSTAJE TUGA I PRAZNINA Preminuo Draško Milojević

Dulist