Crna kronika

Policija na granici uhvatila dvoje ‘tabletomana’

Policija na granici uhvatila dvoje 'tabletomana'

 Tijekom jučerašnjeg dana policijski službenici Policijske postaje Gruda su u dva odvojena slučaja pronašli veću količinu tableta koje se nalaze na popisu droga.
U prvom se slučaju radi o državljaninu Velike Britanije koji je ulaznoj graničnoj kontroli pristupio u ranim jutarnjim satima. Graničnom kontrolom, koju su zajednički obavili policijski službenici i djelatnici carine, u prtljazi putnika i na više mjesta u vozilu pronađeno je ukupno 1350 komada tableta koje se nalaze na popisu droga.
U drugom se slučaju radi o državljaninu RH koji ima prebivalište u Velikoj Britaniji, a koji je ulaznoj graničnoj kontroli pristupio također u jutarnjim satima. Graničnom kontrolom, koja je i ovaj put obavljena s djelatnicima carine, u putnoj torbi i na više mjesta u vozilu pronađeno je ukupno 550 komada tableta koje se nalaze na popisu droga.
Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo izbjegavanje carinskog nadzora policija je dvojicu osumnjičenih, uz kaznene prijave, predala pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

[FOTO] MALOLJETNIČKO NASILJE NA PROFILU ‘MOLI SE DUBROVNIK’ Brutalnost s TikToka izašla na ulicu

Nora Di Leo

TUŽAN DAN U DUBROVNIKU Preminuo i Antun Tonći Matković

Dulist

OSTAJE TUGA I PRAZNINA Preminuo Draško Milojević

Dulist