Vaše vijesti

POKAZALI SPREMNOST Gimnazijalci se evakuirali za manje od četiri minute!

S ciljem jačanja svijesti kod učenika o realnim opasnostima u svakodnevnim događanjima i preventivnom djelovanju, a nastavno na informacije o nizu katastrofa koje su se zadnjih godinu dana dogodile kako u našem gradu tako i u našoj okolici, Gimnazija Dubrovnik je u suradnji s Uredom za civilnu zaštitu i PU Dubrovnik ovog četvrtka navečer provela vježbu evakuacije, javljaju iz Gimnazije.

Prema planu evakuacije, vježba je započela u 17.55, učenici su u najkraćem mogućem vremenu napustili učionicu i školu te se našli na mjestu okupljanja u Lazaretima. Iako vježba nije bila najavljena, čitava škola evakuirana je za manje od 4 minute, a djelatnici PU Dubrovnik osiguravali su promet prilikom dolaska učenika na mjesto okupljanja.

-Pohvaljujemo sve učenike i nastavnike naše škole koji su sudjelovali u ovoj važnoj vježbi evakuacije, kao i djelatnike PU Dubrovnik i pročelnicu Ureda za civilnu zaštitu Dubrovnik, Anu Miličić koji su nam puno pomogli kako bi sve proteklo u najboljem redu – istaknuli su iz Gimnazije Dubrovnik.

Pročitajte još

ŠALJE ČITATELJICA IZ GRUŽA Dva mala guštera uživaju na suncu

Dulist

‘EVO NEŠTO LIJEPO’ Čitateljica: ‘Između smeća koje pliva Gružom snimila sam meduzu’

Dulist

Čitateljica nam je poslala fotografije ‘distanciranja’ u desetki

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija