DuList IN

Pogledajte spot „U mojoj glavi“

Novina na dubrovačkoj rock sceni, glazbeni sastav Usorbulu predstavio je svoj najavni video uradak za pjesmu ''U mojoj glavi'' u prostorijama Udruge mladih Orlando.

 
Riječ je o glazbenom projektu koji je i nastao u duhu glazbene sekcije UMO-a, a i sam video je proizvod amaterske filmske radionice u kojoj sudjeluju mladi volonteri i zaljubljenici u pokretne slike. Glazbu i tekst potpisuje Igor Knezović, zvuk je snimljen u kućnoj produkciji Žarka Dragojevića (Embassy 516), a aranžmane su složno riješili članovi benda Usorbulu: dvojac Igor Ivkić i Ivan Bulić (ex Materijalna šteta), Ivuša Gojan (Podne Rogato, ex Febra…) i Ante Džamarija (Flash).
 
Sama pjesma, pa utoliko i njezina vizualna adaptacija u režiji Zlatka Tomića, govori o univerzalnoj mladalačkoj zaljubljenosti i neprihvaćanju njezinih burnih uzleta i padova, zbog čega prečesto slabiji muški glavni lik bježi u svijet mašte i pretpostavlja se da je dio uzroka emocionalnih stradanja i u nadnaravnim manipulativnim moćima suprotnog spola.
 

 

http://youtu.be/RHnPGAzL73A

Pročitajte još

Jeli smo ih i zelene, a danas većina djece nema pojma što su đenerike

Dulist

U Dubrovnik uplovila luksuzna ljepotica ruskog naftnog magnata

Dulist

ZABAVA ISPRED VELIKOG PLATNA Prepuno drive-in kino u gruškoj luci

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija