Natrag
20.2.2019 04:54

facebook

twitter

google

rss

dulist

Pogledajte spot „U mojoj glavi“

14.5.2012 @ 10:58 Dulist dulist IN
2;2

Podijelite:

Novina na dubrovačkoj rock sceni, glazbeni sastav Usorbulu predstavio je svoj najavni video uradak za pjesmu ''U mojoj glavi'' u prostorijama Udruge mladih Orlando.

 
Riječ je o glazbenom projektu koji je i nastao u duhu glazbene sekcije UMO-a, a i sam video je proizvod amaterske filmske radionice u kojoj sudjeluju mladi volonteri i zaljubljenici u pokretne slike. Glazbu i tekst potpisuje Igor Knezović, zvuk je snimljen u kućnoj produkciji Žarka Dragojevića (Embassy 516), a aranžmane su složno riješili članovi benda Usorbulu: dvojac Igor Ivkić i Ivan Bulić (ex Materijalna šteta), Ivuša Gojan (Podne Rogato, ex Febra…) i Ante Džamarija (Flash).
 
Sama pjesma, pa utoliko i njezina vizualna adaptacija u režiji Zlatka Tomića, govori o univerzalnoj mladalačkoj zaljubljenosti i neprihvaćanju njezinih burnih uzleta i padova, zbog čega prečesto slabiji muški glavni lik bježi u svijet mašte i pretpostavlja se da je dio uzroka emocionalnih stradanja i u nadnaravnim manipulativnim moćima suprotnog spola.
 

 

http://youtu.be/RHnPGAzL73A

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana