Grad

PODRŽAVATE LI NOVI TREND? Bonovi i domjenci na kućicama!

PODRŽAVATE LI NOVI TREND? Bonovi i domjenci na kućicama!

Ove će godine, a po ‘nalogu’ dubrovačkog gradonačelnika Andra Vlahušića, zaposlenici gradskih poduzeća, uz božićnice dobiti i dodatne bonove za konzumaciju ića i pića na adventskim kućicama.

Takve bonove dobit će i zaposlenici Javne ustanove Rezervat Lokrum, čiji nam je ravnatelj Mario Tevšić potvrdio kako su bonovi ideja Grada Dubrovnika.

-Javna ustanova Rezervat Lokrum tradicionalno na kraju godine svojim zaposlenicima dodjeluje tzv. dar u naravi, a riječ je o bonu u određenom trgovačkom lancu. Ove godine je bio slučaj da je zbog odličnog poslovanja božićnica bila veća nego prošlih godina. Prihvatili smo prijedlog Grada Dubrovnika, baš kao i ostali direktori javnih poduzeća, da uz taj klasični bon damo i bon u visini od 100 kuna konzumacije na blagdanskim kućicama – rekao je Mario Tevšić, dodavši kako to ne ulazi u osnovnu božićnicu i nije nikakva zamjena za nju već dodatni bonus.

Glasnogovornik Vodovoda Tiho Matić istaknuo je kako su direktori gradskih tvrtki donijeli odluku da će ove godine, umjesto pojedinačnih božićnih domjenaka, organizirati zajednički domjenak i druženje za sve zaposlenike na kućicama na Stradunu. Spomenimo i to kako Javna ustanova rezervat Lokrum, za svoje poslovne partnere organizira domjenak na kućici Mamma mia na Brsaljama.

Ovakav nalog gradonačelnika šokirao je dio dubrovačke javnosti, a za mnoge je ovo više nego očiti znak kako se Vlahušić svim silama trudi održati blagdanski duh na kućicama, odnosno popunjenost Straduna.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović