Natrag
22.3.2019 13:53

facebook

twitter

google

rss

dulist

PODRŽALI IDEJU Projekt ‘Respect the City’ zanimljiv kruzerašima

28.2.2018 @ 22:39 Dulist Grad

Podijelite:

Iz Gradske uprave izvijestili su kako je, u sklopu služenog posjeta Sjedinjenima Američkim Državama, gradonačelnik Mato Franković sa suradnicima u New Yorku održao sastanak s predstavnicima udruženja CLIA (Cruise Lines International Association).

-Gradonačelnik i suradnici u New Yorku su se sastali s predsjednikom Uprave CLIA-e te predsjednikom i izvršnim direktorom društva Carnival Corporation Arnoldom Donaldom, izvršnom direktoricom i predsjednicom CLIA-e Cindy D’Aoust te prvom potpredsjednicom ovog međunarodnog udruženja za strateško komuniciranje i istraživanje Megan King. Sastanak u New Yorku nastavak je razgovora započetih u Hamburgu u rujnu 2017. godine te prošlomjesečnog radnog sastanka radne skupine u Dubrovniku. Gradonačelnik je ovom prilikom zahvalio visokim predstavnicima CLIA-e na ozbiljnom pristupu i iskazanoj posvećenosti rješavanju problema s kojima se Dubrovnik kao destinacija susreće zbog velikog istovremenog priljeva gostiju s brodova na kružnim putovanjima – ističe se u priopćenju Grada Dubrovnika.

Iz Gradske uprave navode kako se obje strane slažu da će se ‘prvi opipljivi rezultati partnerskog odnosa vidjeti već ove sezone’.

-Čelnici CLIA-e izrazili su spremnost aktivno se putem svog PR ureda uključiti u inovativni projekt Respect the City kojim Grad Dubrovnik poduzima skup mjera i aktivnosti s ciljem održivog i odgovornog upravljanja destinacijom, što je zaokret u upravljanju koji predstavnici brodarskih društava u potpunosti podržavaju – stoji u priopćenju.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana