Natrag
23.2.2019 02:58

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Podnesite ostavke na sve funkcije!”

18.12.2012 @ 15:25 Andrea Falkoni Račić Afera Šipan

Podijelite:

I čelništvo Udruge Dubrovnik Regija oglasilo se s priopćenjem u svezi s nepravomoćnom presudom Županijskog suda u Splitu.

– Dubrovačkom gradonačelniku Andru Vlahušiću utvrđena je krivnja u procesu zbog afere „Šipan“ te je osuđen na jednogodišnju kaznu zatvora uz rok kušnje u trajanju od tri godine. U istom procesu Pero Vićan je kažnjen zatvorskom kaznom u trajanju od 10 mjeseci uz rok kušnje od tri godine.

U normalnom demokratskom svijetu ta bi presuda, bez obzira na njenu nepravomoćnost, bila dovoljna da osobe s imalo morala podnesu ostavku na sve funkcije u Gradu Dubrovniku, pa smo mišljenja da bi gospoda Vlahušić i Vićan zbog izrečenih presuda i izigranog povjerenja građana Dubrovnika, već danas morali podnijeti ostavke – navode iz Udruge Dubrovnik Regija.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana