Natrag
21.2.2019 05:07

facebook

twitter

google

rss

dulist

Počinje gradnja POS stanova u Mokošici

6.3.2013 @ 14:37 Ana Prohaska Aktualno
4;4

Podijelite:

Ravnatelj Agencije za poticanu stanogradnju Grada Dubrovnika Damir Mihović, predstavnici građevinske tvrtke Lavčević i gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić potpisali su danas ugovor o izvođenju građevinskih radova na izgradnji zgrada POS-a u Mokošici.

– Projekt POS II imao je na svom putu nebrojeno puno papiroloških prepreka, od imovinsko-pravnih do prostornih, ali danas zaključujemo taj dio posla i prelazimo na gradnju koja će mladim obiteljima omogućiti kvalitetniji život – kazao je Mihović.

Direktor Lavčevića Petar Antić izrazio je zadovoljstvo činjenicom da će ovaj projekt zapošljavati prosječno stotinjak radnika dnevno te istaknuo kako su ovakvi projekti iznimno važni za održanje velikih građevinskih tvrtki i najavio početak radova za dvadesetak dana.

– Rok izvođenja je 18 mjeseci, vrijednost radova 32 milijuna kuna, a 65 mladih dubrovačkih obitelji u stanove će useliti za Božić 2014.- kazao je gradonačelnik Vlahušić.
 

 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana