Sport

PING PONG LIGA Marinkolor apsolutni pobjednik!

PING PONG LIGA Marinkolor apsolutni pobjednik!

U osamnaestom kolu 1.lige, a ujedno i zadnjem kolu 41. prvenstva postignuti su slijedeći rezultati ekipa Orlando pobijedila je ekipu Dr Čolić rezultatom 4:3.

Najbolji igrač susreta bio je Filip Mikulić (Dr Čolić) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustila niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Orlando, Boris Cikoja, Damir Gleđ i Jure Volarević donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu pri čemu su Damir Gleđ i Jure Volarević svojoj ekipi donijeli i pobjedu u paru. Poraženoj ekipi, pored najboljeg igrača s ostvarene dvije pojedinačne pobjede, jednu pojedinačnu pobjedu donio je Ivica Petković.

Ekipa Dubrovnik pobjedila je ekipu Srđ rezultatom 4:3. Najbolji igrač susreta bio je Ante Jupek (Srđ) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je dva seta. U pobjedničkoj ekipi Dubrovnik, Antonio Giron, Marijo Obrovac i Maro Šimunović donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu pri čemu su Marijo Obrovac i Maro Šimunović svojoj ekipi donijeli i pobjedu u paru. Poraženoj ekipi, pored najboljeg igrača s ostvarene dvije pojedinačne pobjede, jednu pojedinačnu pobjedu donio je Milan Rezo.

Ekipa OŠ Cavtat Konavljanin pobjedila je ekipu Soul caffe rezultatom 5:2. Najbolji igrač susreta bio je Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Juricom Prpićem. U pobjedničkoj ekipi Matej Butigan i Jurica Prpić donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Poraženoj ekipi svaki po jednu pojedinačnu pobjedu donijeli su Pavle Radonić i Milo Stražičić.

Ekipa Marinkolor pobijedila je ekipu Samo lagano rezultatom 7:0 bez igre jer se ekipa Samo lagano nije pojavila u dogovorenom terminu. Za neodigravanje utakmice ekipa Samo lagano kažnjena je nedodjeljivanjem jednog boda za poraz.

Ekipa Aragosa tavel pobijedila je ekipu Šampinjoni ZLD rezultatom 7:0 bez igre jer ekipa Šampinjoni ZLD se ispričala zbog nemogućnosti igranja u zadnjem kolu prvenstva jer većina igrača ima bolest u obitelji i nalazi se van Dubrovnika. Zbog nažalost ovakvih okolnosti ekipa Šampinjoni ZLD neće biti kažnjena i dobit će jedan bod zbog izgubljene utakmice.

Nakon 18. kola u 1. Ligi i na kraju prvenstva zna se prvak za sezonu 2018./19., ekipa Marinkolor koja je osvojila maksimalnih 36 bodova, bez izgubljenog meča, na drugom mjestu nalazi se ekipa OŠ Cavtat Konavljanin s 33 dok je na trećem mjestu ekipa Dr Čolić s osvojenim 31 bodom.

Ekipa Marinkolor tijekom prvenstva igrala je u sastavu: Marko Venier, Lidija Vranješ, Josip Martinović Jozo, Barbara Vlahović, Joško Martinović i Marko Šarić.

Ekipa Marinkolor je ove sezone napravila vrlo vrijedan rezultat, od 18 utakmica dobili su svih 18 uz fantastičan skor od 106 dobivenih i svega 20 izgubljenih partija uz respektabilan omjer dobivenih partija od 5,3. Prvaci su pored navedenog dobili ukupno 332, a izgubili 114 setova što daje izvrstan omjer dobivenih setova od 2,9. Dobili su ukupno 4.613 a izgubili 3.254 poena što daje omjer dobivenih poena od 1,4. Najbolji pojedinci nakon 18. kola su Filip Mikulić (Dr Čolić), Marko Venier (Marinkolor) i Milo Stražičić (Soul caffe).

Filip Mikulić iz ekipe Dr Čolić, najuspješniji je u pojedinačnoj konkurenciji 1. lige u 41. prvenstvu Dubrovnika u stolnom tenisu u sezoni 2018/19. Filip je odradio ovu sezonu sa 100% učešća, pri čemu je od 42 igrača on bio među trojicom koji su odigrali sve moguće partije, pri čemu je dobio 34 a izgubio samo 2 partije uz omjer dobivenih partija 17,0. Jedino je Filip dobio preko 100 setova, točnije 103 dok je izgubio 14 uz respektabilan omjer dobivenih setova od 7,4. Isto tako Filip je dobio 1.238 a izgubio 721 poen što mu daje najbolji omjer dobivenih setova od 1,7.

Najbolji parovi nakon 18. kola su Filip Mikulić / Dario Petković (Dr Čolić), Vlaho Car / Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin) i Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor).

Dario Petković i Filip Mikulić iz ekipe Dr Čolić najuspješniji su par u konkurenciji 1. Lige u 41. Prvenstvu Dubrovnika u stolnom tenisu u sezoni 2018/19.

Dario i Filip su od 18 partija zajedno igrali u 15 pri čemu su 12 dobili 3 izgubili. Navedeni dvojac je dobio 40 a izgubio 14 setova pri čemu su dobili 550 a izgubili 414 poena. Tijekom prvenstva bio je prijavljen 41 par pri čemu je jedan par igrao 16 utakmica a dva 15, od čega su bili Dario i Filip među istima.

Pročitajte još

VIKEND ZA LJUBITELJE STOLNOG TENISA Pituri u Gospinom polju, Zagrebu i Velikoj Gorici

Dulist

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist