Aktualno

PEZO O GUŽVAMA ‘Odgovornost nije samo na Lučkoj upravi, već MSC-iju i turističkoj agenciji’

Nastavno na gužve koje su se stvorile na dubrovačkim prometnicama, odnosno povijesnoj gradskoj jezgri uslijed prevelikog broja kruzeraša upitali smo ravnatelja Lučke uprave Dubrovnik Blaža Peza koji je bio uzrok prijevremenog pristanka broda u gruški porat.

Kako je objasnio Pezo za DuList kruzer tvrtke MSC uplovio je dva sata ranije iz objektivnih razlog koji se tiču provjere sigurnosti i zaštite putnika. Dakle, ne radi se o brodu ili broju putnika koji se nije predvidio već je problem nastao onog trenutka kad su se oni počeli iskrcavati. Umjesto da su pričekali na dogovoreno vrijeme od 13 sati da se izvrši izmjena gostiju, tome su pristupili odmah te drži kako Lučka uprava Dubrovnik nije jedini krivac nastalom kaosu. Odgovornost je svakako na tvrtki za kružna putovanja i turističkoj agenciji koja ih je pravovremeno trebala obavijestiti o promjeni plana.

Pročitajte još

Važna obavijest redakcije DuLista

Dulist

KORČULANSKI PČELAR VLAHO KOMPARAK Od meda se može preživjeti, a od turizma živjeti. Napravio sam idealan spoj!

Barbara Đurasović

Državna matura uspješnija od prošlogodišnje, ‘palo’ 60 posto manje učenika

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija