Natrag
25.5.2018 12:31

facebook

twitter

google

rss

dulist

PET KANDIDATA, ALI ODLUČUJE POLITIKA Čija će na Lokrumu biti zadnja?

7.2.2018 @ 15:58 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Hoće li Mato Franković ‘polomiti zube’ na Peru Vićanu? Svojedobno se njegovi prethodnici u ‘Odlikaševom’ društvu nisu najbolje proveli.

Šuica je na kraju bila prisiljena s njim razvrgnuti koaliciju, dok je Vlahušić u ‘suradnji’ sa ‘starijim bratom’ fasovao pravomoćnu presudu za aferu Šipan. Čelnik DDS-a svako je savezništvo (namjerno ćemo izbjeći riječ koalicija) spremno napuštao ako ne bi bilo udovoljeno njegovim zahtjevima. Jako sličan scenarij priprema se i Frankoviću, i to na pitanju natječaja za novog ravnatelja Javne ustanove Rezervat Lokrum, koja je prema poslovnim rezultatima, ali i perspektivi, u mnogim očima shvaćena kao ‘zlatna koka’.

Inače, na natječaj za novog ravnatelja, neslužbeno saznajemo, prijavili su se ravnatelj Doma Marina Držića Nikša Matić, poduzetnici Igor Bulić i Mislav Bilić, turistička djelatnica Laura Zoranić te profesorica biologije i fizike Marlena Čukteraš.

Što su nam rekli o svojoj prijavi na natječaj pročitajte u novom broju DuLista, koji je u prodaji od srijede 7. veljače.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana