Natrag
23.4.2019 23:01

facebook

twitter

google

rss

dulist

Pero Miletić novi predsjednik Mladeži HDZ-a Konavle

5.11.2018 @ 9:58 Dulist Politika
3;3

Podijelite:

Na Izbornoj skupštini Mladeži HDZ-a Konavle za novog predsjednika na mandat od dvije godine jednoglasno je izabran Pero Miletić iz Gabrila.

Skupštini su nazočili i predsjednik Općinskog odbora Konavle Ivo Simović, potpredsjednik stranke Božo Lasić, Ivo Radonić, kao i dosadašnji predsjednik Mladeži, Mario Magud.

Predsjednik Ivo Simović istaknuo je ovom prilikom kako je konavoski HDZ u ovom mandatu napravio značajan iskorak kako prema mladeži tako i prema ženama u politici te dodao kako će sve buduće akcije Mladeži imati potporu kakvu zaslužuju. Potpredsjednik Općinskog odbora stranke Božo Lasić napomenuo je kako on osobno, ali i članovi Općinskog vijeća iz redova HDZ-a i koalicije rade na opsežnim demografskim mjerama.

Novoizabrani predsjednik Mladeži HDZ-a Konavle Pero Miletić istaknuo je kako dvije godine nije puno vremena za rad, no jednako tako nije ni malo.

– Imamo taman koliko nam treba kako bismo pokrenuli ono što želimo. Sa svima vama radit ću maksimalno jer na kraju krajeva sve što učinimo i bit će za Konavljane od Konavljana – rekao je Miletić.

Na skupštini su izabrani i članovi Općinskog odbora i to Vinka Karaman (Konavoska brda), Marija Rodić (Zvekovica), Mato Kolić (Pridvorje), Ivana Zadro (Čilipi), Božo Mortižija (Ljuta), Božo Korda (Gruda), Josip Kandić (Molunat) te Nikša Milković (Cavtat).

U Nadzorni odbor izabrani su Miho Đukan (Mihanići), Boris Čupić (Gruda), Ilija Saulović (Palje Brdo) te Andro Crvik (Komaji).

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana