Natrag
19.2.2019 22:11

facebook

twitter

google

rss

dulist

Perić: Tužit ću Poreznu upravu!

19.7.2013 @ 13:07 Nikša Miletić Zanimljivosti
4;4

Podijelite:

-U mojoj žalbi su oni utvrdili da je inspektor platio i da sam ja izdao fiskalni račun i da je sve bilo transparento, međutim dobio sam jučer rješenje da danas moram zatvoriti – rekao nam je Stjepan Perić nakon što mu je porezna uprava ipak odlučila zatvoriti objekt.

Podsjetimo, njegova priča izašla je u javnost jer je, prema njegovim tvrdnjama, inspektor namjerno izašao iz njegovog objekta prije nego mu je prodavačica stigla dati račun. Perić je najavio žalbu baziranu na videosnimku koji je predočio poreznoj upravi.

– Oni su pregledali i rekli kako sam u pravu, ali da u trenutku prodaje nije predočen račun. To je za njih završena priča, a ja se pitam tko je ovdje lud – ogorčen je Perić te dodaje kako s ovakvim epilogom gube svi, i država i radnici i institucije, pored činjenice da je izdao račun.

– Kažnjen sam s 20 tisuća kuna, i nemam pravo žalbe, ali podnijet ću tužbu protiv ovakvog rješenja – zaključio je Perić te dodao kako je uvjeren da je ispravan 100 posto.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana