Zanimljivosti

Perić: Tužit ću Poreznu upravu!

-U mojoj žalbi su oni utvrdili da je inspektor platio i da sam ja izdao fiskalni račun i da je sve bilo transparento, međutim dobio sam jučer rješenje da danas moram zatvoriti – rekao nam je Stjepan Perić nakon što mu je porezna uprava ipak odlučila zatvoriti objekt.

Podsjetimo, njegova priča izašla je u javnost jer je, prema njegovim tvrdnjama, inspektor namjerno izašao iz njegovog objekta prije nego mu je prodavačica stigla dati račun. Perić je najavio žalbu baziranu na videosnimku koji je predočio poreznoj upravi.

– Oni su pregledali i rekli kako sam u pravu, ali da u trenutku prodaje nije predočen račun. To je za njih završena priča, a ja se pitam tko je ovdje lud – ogorčen je Perić te dodaje kako s ovakvim epilogom gube svi, i država i radnici i institucije, pored činjenice da je izdao račun.

– Kažnjen sam s 20 tisuća kuna, i nemam pravo žalbe, ali podnijet ću tužbu protiv ovakvog rješenja – zaključio je Perić te dodao kako je uvjeren da je ispravan 100 posto.

Pročitajte još

‘MOJA PRAVA JUBAVI’ Markosu nagrada publike na festivalu dalmatinske šansone

Dulist

Bajkovita večer za djecu i mlade Mokošice i Rijeke dubrovačke

Dulist

‘VEČER ASTRONOMIJE’ Dođite na tvrđavu sv. Ivana i imenujte zvijezdu!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija