Natrag
21.2.2019 02:53

facebook

twitter

google

rss

dulist

Perak “čestitao” rođendan Joniju u 87 sekundi

10.5.2013 @ 23:43 Baldo Marunčić Sport

Podijelite:

Najbolji dubrovački MMA borac Maro 'Mean Machine' Perak bez većih je problema za nepunih minutu i pol prve runde pobijedio svog protivnika, Mađara Tibora Jonija u borbi večeri na Final Fight 4 turniru u Zadru.

Siroti 24-godišnji Mađar, koji je baš u petak slavio rođendan, nije imao nikakve šanse protiv sjajno pripremljenog najopasnijeg teškaša u regiji, koji ga je prvo tukao soccer kickovima, a potom i ground&pound tehnikom dok sudac nije označio prekid borbe.

– Naporno sam trenirao i zadovoljan sam pobjedom. Hvala mojim trenerima i ekipi – kazao je nakon meča Perak, kojem je ovo 23. pobjeda u karijeri.

I drugi član dubrovačkog Gladijatora ostvario je pobjedu na Final Fight 4 turniru. Antun 'Killer' Račić je u iznimno uzbudljivom meču jednoglasnom odlukom sudaca svladao Slovenca Bojana 'Želve' Košednara i time ostvario svoju 12. pobjedu u MMA karijeri.

Idući turnir, Final Fight 5, održat će se za dva tjedna u Osijeku.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana