Natrag
24.3.2019 22:48

facebook

twitter

google

rss

dulist

Pavo Hađija: Isti sam ‘onaj stari’. Nasmijan, ganut, a sada i beskrajno zahvalan

25.7.2015 @ 22:31 Mia Njavro Aktualno

Podijelite:

Vijest da je Pavo Hađija, naš teško stradali sugrađanin, nakon skoro sedam mjeseci ponovo doma odjeknula je kao bomba. Ovaj 24-godišnji momak, nakon što je svojom nesrećom uspio pokrenuti val ujedinjenja Hrvatske, ima puno toga za reći. Nije mu bilo lako, kaže, ali volio bi se zahvaliti. Stoga smo sjeli s njime i odlučili ga poslušati – od početka do sadašnjeg trenutka. Ispred njega je još puno borbe, ali želja da ‘sjedne s prijateljima ispod košćele’ jača je od bilo kakvog simptoma bolesti. Oni ionako – pomalo prolaze.
Nasmješen nas je dočekao u stanu u kojem je poprilično prometno, stalno netko ulazi, izlazi, svi se muvaju, žele ga vidjeti, ekipa upada… Pavo kaže: ‘Tako je to! Otkad sam došao, ma nitko ni ne kuca na vrata, samo se uđe! Neka, neka…’ i počinje priču o tome što je sve doživjeo i proživjeo u ovih pola godine, te kako je teška ozljeda utjecala na njegov život.

Cijeli razgovor možete pronaći u tiskanom izdanju DuLista.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana