Natrag
10.12.2018 00:04

facebook

twitter

google

rss

dulist

Pavlović: Vićan nadopunio dopis

28.3.2012 @ 13:23 Dulist Afera Šipan

Podijelite:

Saslušanjem novih svjedoka, i to gradonačelnikove tajnice Jelene Pavlović, te predsjednice Gradskog vijeća Olge Muratti danas je nastavljeno suđenje Andru Vlahušiću i Peru Viaćnu za aferu Šipan.

Kako donosi Dalmacija News, Pavlović je izjavila kako je u travnju 2010. godine po diktatu gradonačelnika sastavila dopis u kojem se kaže kako je Grad suglasan da Društvo prijatelja dubrovačke starine odobri gradskom komunalnom poduzeću Vrtlar kratkoročnu pozajmicu od milijun i pol kuna koja bi se vratila u tri mjeseca.

– Nakon što je gradonačelnik dao suglasnost, Pero Vićan je došao u Ured gradonačelnika i rekao mi da ga pitam može li nešto dopuniti. Gradonačelnik je bio u gužvi, no odobrio mu je dopunu. On mi je izdiktirao drugi dio dopisa u kojem se daje suglasnost za pozajmicu u iznosu od dva milijuna kuna – izjava je Jelene Pavlović, koja je nadalje pred sudom posvjedočila, a piše Dalmacija News, kako je Vićan osobno odnio dopis u DPDS. Sjeća se da je dopis pečatirala, no misli da isti nije prošao protokol zbog hitne situacije.

S druge strane predsjednica Gradskog vijeća Olga Muratti svjedočila je pred sutkinjom Majić kako se sjeća sjednice Gradskog vijeća iz 2009. na kojoj je sklopljen ugovor o upravljanju gradskim zidinama, ali se ne sjeća da su o spornim dodacima ugovora iz travnja 2010. raspravljali vijećnici.
 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana