Natrag
20.2.2019 02:15

facebook

twitter

google

rss

dulist

Pavlović produžio s Jugom

18.9.2012 @ 11:56 Baldo Marunčić Sport

Podijelite:

Jugov centar Boris Pavlović produžio je vjernost Jugu na još godinu dana.

Vrijedni Splićanin, bivši hrvatski reprezentativac rođen 1980. godine, igračku karijeru započeo je u splitskom Jadranu, a nakon švicarskog Lugana, talijanske Catanie i zagrebačke Mladosti prije prošlogodišnjeg potpisa za Jug tri sezone proveo je u Primorcu iz Kotora s kojim je osvojio i naslov europskog prvaka.

Od ostalih vijesti vrijedi istaknuti kako je preostalo mjesto u Jugovoj skupini u Ligi europskih prvaka zauzeo švicarski vaterpolski prvak Kreuzlingen iz istoimenog grada s 120 tisuća stanovnika, smještenog uz jezero Constance na sjeveru Švicarske, na samoj granici s Njemačkom. Švicarci su bili domaćini kvalifikacijskog turnira na kojem je prvo mjesto očekivano zauzeo francuski Marseille.

Tako će Jugaši svoju prvu domaću euroligašku utakmicu odigrati baš protiv Kreuzlingena, dok im put u vaterpolski egzotičnu destinaciju slijedi krajem siječnja.

Inače, pravo iznenađenje kvalifikacija jest neuspjeh španjolskog Sabadella, koji je u dalekoj gruzijskoj prijestolnici Tbilisiju zauzeo tek treće mjesto ispred domaćina Ligamusa i bjeloruskog prvaka Vitbicha iz Vitebska.
 

Promjene u mlađim uzrastima

U Jugu je određen novi ustroj rada s mlađim uzrastima. Šef struke za mlađe uzraste već od prije je Elvis Fatović, koji će preuzeti rad s juniorima, uz pomoć Ivice Čulara. U školi vaterpola, kategoriji najmlađih, radit će treneri Željko Milić, Joško Turk i Željko Vukčević. Trener nada je Maro Pulić uz pomoć Joška Turka, dok mlađe kadete ove godine preuzima Miho Bobić, uz pomoć Željka Vukčevića.
Određeni su i termini za sve igrače mlađih uzrasnih kategorija. Jutarnji termin za sve kategorije je od 10 do 12 sati, dok je posljepodnevni raspored treninga:

Škola vaterpola – od 17 do 18.20 sati
Nade do 12 godina – od 17 do 18.40 sati
Mlađi kadeti – od 18 do 19.45 sati
Kadeti – od 19 do 20.45 sati
Mlađi juniori – od 19.15 do 21.15
Juniori – od 20 do 22 sata

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana