Natrag
26.4.2019 08:07

facebook

twitter

google

rss

dulist

PARK ORSULA Rasprodan S.A.R.S. u petak, koncert se ponavlja u subotu!

12.8.2015 @ 18:01 Dulist dulist IN
5;5

Podijelite:

Beogradski sinonim za sjajnu glazbenu večer, S.A.R.S., napravio je na Orsuli senzaciju i prije početka koncerta! Naime, petak 14. kolovoza je rasprodan, te je dogovoren i drugi koncert, dan nakon. Oba koncerta počinju u 21 sat.

Ulaznice za 15. kolovoza mogu se kupiti na svim Eventim pretprodajnim mjestima, u kinu Sloboda (KIC Luža) i u kiosku Parka Orsula. Povoljnije članske ulaznice mogu se, kao i do sada, nabaviti isključivo u kiosku na vidikovcu.

U slučaju nenadanih vremenskih neprilika dogovoreno je preseljenje u sportsku dvoranu Gospino polje gdje će se održati jedan veliki koncert i to u subotu 15. kolovoza.

Sve daljnje servisne informacije (konačan plan, dostupnost ulaznica, prijevoz i slično…) redovito će se ažurirati na parkorsula.com i Facebooku Parka Orsula.

S.A.R.S., skraćenica za pomalo neuobičajen naziv ‘Sveže amputirana ruka Satrianija’ osnovan 2006. godine, krije u sebi široku paletu glazbenih žanrova, a dubrovačka publika u njima je uživala već 2012. godine, stoga ne čudi ovakav interes za koncert! U njihovim hitovima može se pronaći reggae, ska, punk, hip-hop, etno… Proslavili su se sad već kultnim hitom ‘Buđav lebac’, nakon kojeg su uslijedili ‘Ratujemo ti i ja’, ‘Debeli lad’, ‘Perspektiva’, ‘Ikone pop kulture’… A sve ćete ih imati prilike poslušati u petak i subotu!

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana