Natrag
22.6.2018 22:20

facebook

twitter

google

rss

dulist

PARIZ U ‘KOCKICAMA’ Hrvati pristižu sa svih strana, ‘fan zona’ osigurana s tri prstena kontrole!

12.6.2016 @ 6:33 Dulist Sport
13;13

Podijelite:

Hrvatska nogometna reprezentacija danas od 15 sati igra prvu utakmicu na ovogodišnjem Europskom prvenstvu, a protivnik je uvijek opasna Turska.

Inače, stanje u Parizu je prilično ‘gužvovito’, ali to je bilo i za očekivati jer su mjere osiguranja na najvišoj razini.

Policija je raspoređena na svakom koraku, posebno u dijelu grada oko Eiffelovog tornja, gdje su naoružani ‘do zuba’ i patroliraju s psima tragačima.

U tom je području uspostavljena ‘fan zona’. Uice su potpuno zatvorene i vozila uklonjena, a uspostavljene su sigurnosne mjere u čak tri prstena. Prvi prsten čini ‘obična’ policijska kontrola koja blokira promet vozilima. Potom slijedi najstroža kontrola s detektorima metala koju provode francuski specijalci, dok je treći prsten kontrola pred sam ulaz u ‘fan zonu’.

Grad je pun hrvatskih navijača pristiglih iz svih dijelova Hrvatske, a oko deset tisuća sretnika s ulaznicom za stadion Park prinčeva, mjestu odigravanja utakmice.

Pozivamo sve naše čitatelje koji su u Parizu da nam se jave na e-mail info@dulist.hr te nam pošalju svoje fotografije i dojmove.

Komentari





O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana