Sport

PARIZ U ‘KOCKICAMA’ Hrvati pristižu sa svih strana, ‘fan zona’ osigurana s tri prstena kontrole!

PARIZ U 'KOCKICAMA' Hrvati pristižu sa svih strana, 'fan zona' osigurana s tri prstena kontrole!

Hrvatska nogometna reprezentacija danas od 15 sati igra prvu utakmicu na ovogodišnjem Europskom prvenstvu, a protivnik je uvijek opasna Turska.

Inače, stanje u Parizu je prilično ‘gužvovito’, ali to je bilo i za očekivati jer su mjere osiguranja na najvišoj razini.

Policija je raspoređena na svakom koraku, posebno u dijelu grada oko Eiffelovog tornja, gdje su naoružani ‘do zuba’ i patroliraju s psima tragačima.

U tom je području uspostavljena ‘fan zona’. Uice su potpuno zatvorene i vozila uklonjena, a uspostavljene su sigurnosne mjere u čak tri prstena. Prvi prsten čini ‘obična’ policijska kontrola koja blokira promet vozilima. Potom slijedi najstroža kontrola s detektorima metala koju provode francuski specijalci, dok je treći prsten kontrola pred sam ulaz u ‘fan zonu’.

Grad je pun hrvatskih navijača pristiglih iz svih dijelova Hrvatske, a oko deset tisuća sretnika s ulaznicom za stadion Park prinčeva, mjestu odigravanja utakmice.

Pozivamo sve naše čitatelje koji su u Parizu da nam se jave na e-mail info@dulist.hr te nam pošalju svoje fotografije i dojmove.

Pročitajte još

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist