Crna kronika

Pao s dva kila trave na granici!

Na ulaznoj graničnoj kontroli na međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Gornji Brgat, jučer oko 16.50 sati, u osobnom vozilu, nacionalnih oznaka Bosne i Hercegovine, pronađeno oko 2 kg droge marihuane.
Vozilom je upravljao 26-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, a obavljenom pretragom vozila u dijelu prtljažnika namijenjenom za rezervnu gumu pronađena su četiri paketa u kojima se nalazilo ukupno 2 kg i 50 g marihuane, a zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama 26-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine će nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja bit predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Također, kako javljaju iz PU DN policijski službenici Policijske postaje Gruda su tijekom protekla dva dana, u nezakonitom prelasku državne granice zatekli dva strana državljanina. Naime, radi se o državljanima Albanije i Afganistana, koji su zatečeni u mjestima Dubravka i Đurinići u Konavlima, a za koje je utvrđeno da su državnu granicu nezakonito prešli pješice, preko brda u blizini graničnog prijelaza Karasovići. Dvojici stranih državljana određena je zabrana ulaska i boravka u Republici Hrvatskoj te je Crnoj Gori najavljena njihova readmisija.

Pročitajte još

ZBOG OZLIJEDA PREBAČEN ZA SPLIT Zbog neprimjerene brzine izgubio nadzor nad motociklom

Dulist

Bugarka ‘opelješila’ Australku dok je razgledavala Grad

Dulist

ZATON MALI U prometnoj nesreći ozlijeđene dvije osobe

Dulist