Natrag
19.1.2019 07:26

facebook

twitter

google

rss

dulist

PALICA, KAMENJE, BAKLJE… Potukli se navijači, 22-godišnjaku određen istražni zatvor

12.6.2018 @ 22:05 Dulist Crna kronika

Podijelite:

U Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku je, uz kaznenu prijavu, priveden hrvatski državljanin (1996.) zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nasilničkog ponašanja iz Kaznenog zakona, navodi se na službenim stranicama DORH-a ovog utorka.

Postoji osnovana sumnja da je okrivljenik 6. lipnja 2018. oko 3,15 sati, zajedno sa za sada još točno neutvrđenim brojem pripadnika jedne navijačke skupine, nakon što je prethodno prikrio identitet, došao do naselja Mokošica i s unaprijed stvorenom namjerom fizičkog obračuna s gostima caffe bara, za koje je znao da su pripadnici druge navijačke skupine, ispred caffe bara fizički nasrnuo na hrvatskog državljanina (1993.) i u više ga navrata udarao palicom, rukama i nogama te ga tjelesno ozlijedio.

Osnovano se sumnja da je potom, zajedno sa za sada još jednim nepoznatim muškarcem, ušao u caffe bar noseći sa sobom palicu, kamenje i signalnu baklju i počeo kamenjem gađati goste caffe bara te je aktivirao signalnu baklju i otvorenim plamenom mahao prema gostima.

Okrivljeniku je 12. lipnja 2018. sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku odredio istražni zatvor temeljem čl. 123. st. 1. t. 2. i 3. Zakona o kaznenom postupku.

Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Foto: Ilustracija

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana