Grad

OVU SUBOTU Mimohodom na Stradunu dajte podršku osobama s invaliditetom

OVU SUBOTU Mimohodom na Stradunu dajte podršku osobama s invaliditetom

Ovu subotu, 6. listopada dođite na Stradun i podržite osobe s invaliditetom uz poruku ‘Dokažimo da zajedno možemo sve’.

Naime, nekoliko Dubrovkinja uz udrugu Dva skalina, organizira mimohod djece i osoba s poteškoćama uz sportske klubove, branitelje, udruge, društva, vatrogasce, policiju, umjetnike, glazbenike, turističke vodiče i sve one koji čine Grad, kako bi podigli svijest o osobama s invaliditetom, odali priznanje njihovim roditeljima i poslali jednu lijepu poruku iz Dubrovnika u Hrvatsku i svijet. Akciju podržavaju i udruga Zajedno do zdravlja i Udruga za Down sindrom Dubrovačko-neretvanske županije, a organizatori pozivaju i sve one osobe s poteškoćama, djecu i njihove roditelje koji nisu članovi nijedne udruge da im se priključe.

Program počinje u 10 sati, gdje će se pred Sponzom održati torta party i prigodan program uz klape, folklorne ansamble i plesna studija, a sav prihod namijenjen je za opremanje prilagođenog igrališta pred Centrom za djecu s poteškoćama.

Kako navode organizatori, besplatna parkirna mjesta za roditelje i osobe s poteškoćama rezervirana su na parkingu iza Grada, kod Pizzerie Tabasco.

Dan kasnije, 7. listopada roditelji djece i osoba s poteškoćama moći će uživati u vožnji brodom od Gruža do hotela Admiral, gdje ih čeka piće dobrodošlice, zakuska i pokloni.

Ukoliko niste u mogućnosti sudjelovati, a želite pomoći, možete to učiniti uplatom na račun udruge Dva skalina: HR7924070001100305036 (naznaka: za igralište).

Pročitajte još

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist