DuList IN

OVE GODINE NA MLJETU Peti planinarski križni put mladih

Peti Planinarski križni put (PKP) na području Dubrovačke biskupije održat će se ove godina na Mljetu, u subotu, 16. i nedjelju, 17. ožujka.

Obavezno treba ponijeti gojzerice/tenisice (za trčanje), vreću za spavanje i podmetač ispod vreće, bocu s vodom – 1 litra, kabanicu, podmetač za sjediti na podu (putem/crkva), doručak za prvi dan, odjeću (rezervna majica za subotu, pidžama, roba za nedjelju, baterijsku lampu – ručna ili čeona, kemijsku olovku i papir, krunicu i svirači neka ponesu instrumente.

Planinarski križni put organizira Vijeće za mlade Dubrovačke biskupije, a dosadašnja četiri planinarska križna puta bila su održana u Dubrovniku , Konavlima, na Pelješcu i na Korčuli. Planinarski križni put je zamišljen da bude vrijeme molitve, druženja i međusobnog povezivanja mladih u prirodi, ali i prilika da upoznaju razne dijelove naše biskupije.

Za sve mlade koji se prijave bit će organiziran prijevoz – za mlade dekanata Dubrovnik 1, Dubrovnik 2 i Konavle okupljanje je u 9:00 sati u Gružu na parkiralištu za autobuse ispred Konzuma (putem se pridružuju mladi iz Primorja i Stona) i za mlade Korčulanskog i Pelješkog dekanata okupljanje je u 9:00 u Orebiću na trajektu.

Program Planinarskog križnog puta:

SUBOTA

9:00 – okupljanje (Dubrovnik – Orebić)

12:00 – Trajket Prapratno – Sobra

13:00 – Polazak iz Maranovića (ručak je na brodu)

17:00 – misa – župna crkva Babino polje

18:30 – odlazak na smještaj

19:00 – večera

20:00 – prigodni program

NEDJELJA

9:00 – Polazak iz Pristaništa

12:00 – podnožje Montokuca (ručak + kratki program)

16:30 – misa – župna crkva Goveđari

19:00 – Trajekt Sobra – Prapratno

21:00 – povratak kući (Dubrovnik, Orebić)

Pročitajte još

KAKO SE MAŠKARAVAJU NAŠI POZNATI? Kreativnim maskama i originalnim idejama čuvaju duh karnevala

Dulist

Male maškare na Grudi oduševile i staro i mlado

Dulist

ATELIER LELLA DESIGN Dubrovačka dizajnerica Džemila Dilberović otvorila vrata svoje nove butige

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija