Grad

Ovako će izgledati novi Belvedere

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić održao je danas sastanak s predstavnicima investitora i projektanta hotela „Belevedere“, pišu iz gradske uprave.

Tom prilikom stručnim službama Grada Dubrovnik predstavljen je idejni koncept budućeg hotela s nekoliko različitih rješenja. Luksuzno, ali ne predimenzionirano zdanje, rečeno je, krasi moderna arhitektura, a nakon rušenja postojećeg hotela novi objekt će se u potpunosti uklopiti u krajolik te postati jednim od najluksuznijih hotela na Mediteranu s nizom potpuno novih sadržaja.

S Ministarstvom graditeljstva i Konzervatorskim odjelom Ministarstva kulture dogovorena je potrebna procedura kako bi se projekt realizirao u roku. Predviđa se da bi radovi mogli početi kroz godinu dana.

Podsjetimo, hotel “Belvedere” je prošle godine dobio novog vlasnika, čime su nakon 20 godina konačno stvoreni uvjeti za obnovu nekadašnjeg dubrovačkog visokokategornika.

Pročitajte još

RADOVI DO KRAJA TRAVNJA Dio rasvjete uz rivu u Zatonu van funkcije

Dulist

ZAPOČELA REKONSTRUKCIJA U Orašcu će zasjati 10 ‘stupova’ s LED svjetiljkama

Dulist

Grad Dubrovnik objavio javne pozive za sufinanciranje sportskih priredbi

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija