Natrag
20.3.2019 22:40

facebook

twitter

google

rss

dulist

Otvoreni Mirisi Božića

24.12.2011 @ 13:35 Dulist Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

Četvrta po redu manifestacija „Mirisi Božića u Konavlima“ svečano je otvorena u Zavičajnom muzeju u Čilipima uz prisustvo mnogobrojnih članova Agroturizma Konavle i gostiju.

Manifestaciju je otvorio župan gosp. Nikola Dobroslović, a direktor UHPA-e Željko Trezner predstavio rezultate projekta Upoznaj Hrvatsku – ruralna destinacija Konavle, kojeg su UHPA i Agroturizam Konavle realizirali zajednički na proljeće.
 
Trezner je također predstavio promotivne filmove ruralnoga turizma Konavala:
– Možete biti primjer drugima s ovime što ste do sada postigli – rekao je Željko Trezner, direktor UHPA-e.
 
Predsjednik Izvršnog odbora Agroturizma Konavle Krešimir Šapro tom prilikom je kazao:
– Agroturizam Konavle nagrađen je Zlatnom poveljom za najbolju manifestaciju u ruralnom turizmu u Hrvatskoj za 2010. godinu i na to smo posebno ponosni. U ovu manifestaciju unijeli smo niz novosti kao što je, na primjer, IsKonBar zbog povezivanja s Baranjom i Istrom i pomakli termin održavanja manifestacije kako bi se također povezali s Dubrovnikom, odnosno dočekom Nove godine na Stradunu. Također, ovi Mirisi Božića imaju i humanitarni karakter. Konavle će narednih dana biti najljepše mjesto u Hrvatskoj, to sam siguran, a Mirisi Božića iz Konavala će zamirisati u Istri, Baranji i cijeloj Hrvatskoj.
 
Dio sredstava od manifestacije ide za obnovu Franjevačkog samostana sv. Vlaha u Pridvorju, a proizvodi članova Agroturizma Konavle za Marijin dom u Cavtatu.
 
Na svečanosti otvorenja nastupili su KUD Čilipi i jazz band "Toto i prijatelji Mirisi Božića", a udruga je prezentirala i svoju internetsku stranicu koja biti jedinstvena webstranica ponude ruralnoga turizma Konavala www.agroturizam-konavle.hr.

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana