Natrag
24.4.2018 10:42

facebook

twitter

google

rss

dulist

Otvorene prijave za radionicu o maslinovom ulju u turizmu

29.11.2016 @ 18:33 Dulist Kultura

Podijelite:

Experience Lab (XLab) je nekonvencionalna radionica iz područja kreiranja, upravljanja i inovativnih oblika promocije turističkih ponuda koje nude dodatni doživljaj. Ova praktična radionica fokusirana je na kulturu i tradiciju maslinovog ulja, a namijenjena je pružateljima usluga u turizmu, lokalnim operatorima, donositeljima odluka te studentima. Organizira je Regionalna razvojna agencija DUNEA, u sklopu EU projekta ”Well – O – Live” – Europskim putevima maslina do opuštanja i zdravlja.
Radionica se održava 8. i 9. prosinca 2016. u hotelu Lero. Stručnjaci iz agencije Destination Makers, u suradnji sa Sveučilištem Istočne Finske i najboljim lokalnim praksama vezanim uz maslinovo ulje, pokazat će lokalnim operatorima kako lokalnu tradiciju i posao temeljen na tome pretvoriti u iskustvo koje se može ponuditi posjetiteljima – od hrane i vina do kulture, od sporta do rukotvorina, od industrijskih područja do starih zanata. Riječ je o praktičnoj radionici na kojoj će se podijeliti iskustva potrebna kako bi se ponuda koju destinacija već ima osvježila, unaprijedila i dobila dodatnu vrijednost.
Program radionice može se pronaći OVDJE. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a potrebno se unaprijed registrirati. Broj sudionika je ograničen na 40 te će prednost imati ranije prijavljeni.
Poveznica za registraciju– (zelena kućica REGISTER, potom CHECKOUT i nakon toga upisati tražene podatke te Complete Registration). Za više informacija možete kontaktirati DUNEA-u na telefon 638-461 (Gorana Margaretić).

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana