Natrag
23.6.2018 15:56

facebook

twitter

google

rss

dulist

Otvorena privatna poliklinika Marinmed

16.6.2012 @ 17:02 Andrea Falkoni Račić Aktualno
18;18

Podijelite:

Privatna poliklinika Marinmed otvorena je jutros u poslovnoj zgradi Grawe.

U poliklinici, čiji su vlasnici povratnik iz Čilea Ivo Ucović i izraelski biznismen Shlomi Ranot, izvodit će se pregledi, operacije i rehabilitacija fizioterapijom uz najsuvremeniju opremu i tehnike liječenja.
 
Privremeni ravnatelj privatne poliklinike je anesteziolog dr. Rikard Lenz, koji će na poliklinici biti zaposlen puno radno vrijeme, jednako kao i ginekolog dr. Petar Ivanišin te dr. Nikša Kojić, specijalist opće kirurgije i traumatologije.
 
Pola radnog vremena klinici će raditi internist Stanka Mejić-Krstulović, a očekuje se i stalna suradnja sa specijalistom neurokirurgije doc.dr. Velimirom Lupretom, specijalistom ortopedije i traumatologije iz Zagreba, prim. dr. Mladenom Miškulinom, te izraelskim liječnicima, specijalistom ortopedije prof. dr. Reuvenom Gepsteinom i specijalistom neurokirurgije Evgeniyem Pevznerom.
 
Najavljen je i projekt plastične kirurgije pod vodstvom dr. Marka Margaritonija, kao i postupci potpomognute oplodnje, čim to bude zakonski moguće, jednako kao i terapije matičnim stanicama.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana