Natrag
22.2.2019 01:11

facebook

twitter

google

rss

dulist

Otvorena izložba “Hvala Hrvatska”

4.9.2012 @ 22:39 Ana Prohaska Zanimljivosti
19;19

Podijelite:

Izložbom fotografija "Hvala Hrvatska" Veleposlanstvo Japana obilježava godinu dana od velikog potresa i tsunamija koji su pogodili sjeveroistočnu regiju Tohoku u ožujku 2011.godine. 

Ta izložba nakon Pule, Karlovca, Krapine, Varaždina, Zadra, Slavonskog broda, Splita, Osijeka, večeras je otvorena u dubrovačkom hotelu Libertas Rixos.  Projekt je ostvaren uz potporu tvrtke JT International d.o.o., Hrvatske pošte i Hrvatskog Crvenog križa.

Danas tim povodom u Dubrovniku boravi japanski veleposlanik Masaru Tsuji koji je otvorio večerašnju izložbu, a kojega su u nastupni posjet primili zamjenik župana Frano Skokandić i gradonačelnik Andro Vlahušić. 

Veleposlanik Tsuji iskazao je zadovoljstvo dobrim odnosima Hrvatske i Japana, koji su još jednom biti iskazani večerašnjim otvaranjem izložbe fotografija  „Hvala Hrvatska“  kao izraz zahvale za pomoć i potporu Hrvatske i njenih građana Japanu nakon razornog potresa i tsunamija prošle godine.
 
 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana